Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Holograf - Cele mai frumoase

Poster eveniment Holograf - Cele mai frumoase

Holograf va susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești pe 12 februarie 2024. Evenimentul face parte din turneul național "Cele mai frumoase". Publicul este invitat să se lase cuprins de farmecul melodiilor nemuritoare și de o memorabilă atmosferă live.

Bilete concert Holograf la Pitești

  • VIP - 205,95 lei
  • Categoria A (earlybird) - 136,95 lei
  • Categoria B (earlybird) - 114,95 lei
  • Under 23 (earlybird) - 55,95 lei (Disponibile exclusiv pentru tinerii sub 23 ani. Sunteți rugați să prezentați cartea de identitate la acces. Biletele nu sunt valabile dacă nu îndepliniți acest criteriu.)

Info acces:

  • Toți participanții la spectacol cu vârsta peste 7 ani trebuie să dețină un bilet de acces. Copiii cu vârsta sub 7 ani care beneficiază de gratuitate nu trebuie să ocupe un loc (scaun) în sală.
  • După începerea concertului, locurile afișate pe bilet nu mai pot fi garantate. Sunteți rugați să veniți din timp la eveniment pentru a nu îi deranja pe ceilalți spectatori.
  • Din motive independente de voința organizatorilor, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificări (ora, locație). Aceștia vor anunța eventualele schimbări și vă mulțumesc pentru înțelegere.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 ianuarie 2024. Ref #157609

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.