Urmărește-ne în Social Media

electronica

Elrow Enchanted Fowrest

Poster eveniment Elrow Enchanted Fowrest

Elrow revine în București în această toamnă cu mai multă energie și culoare ca niciodată! Brandul internațional de evenimente Elrow creează o poveste cu fiecare petrecere, iar pe 18 noiembrie 2023 participanții vor păși în Enchanted Fowrest (Pădurea Fermecată). Tema aduce decorații de basm, animație, muzică și multe surprize. Evenimentul va avea loc în Hala Laminor.

Bilete Elrow Enchanted Fowrest la București

  • Acces General - 201,71 lei

Acces:

  • Acest eveniment se adresează exclusiv persoanelor care au împlinit 18 ani până la data de 18 noiembrie 2023.

Petrecerile Elrow au reușit să se diferențieze de alte evenimente similare prin includerea a numeroase elemente artistice și festive (confetti, costume, decorațiuni gonflabile, machiaj, recuzită) cu efect imersiv. Mai mult, la aceste petreceri sunt invitați actori, acrobați, clovni sau jongleri. Fiecare eveniment este marcat de o temă, cum este, de exemplu, Enchanted Fowrest, astfel că decorațiile și costumele personajelor respectă tematica, iar participanții sunt încurajați să procedeze la fel.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 octombrie 2023. Ref #156325

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.