Urmărește-ne în Social Media

pop

Valentine’s Day cu Vunk

Poster eveniment Valentine’s Day cu Vunk

Luna februarie anunță avalanșe de iubire și explozii de "artificii pe tavan"! Dacă și ție ți-a fost dor să petreci o seară romantică acompaniată de muzică bună, vino pe 14 februarie la Hard Rock Cafe, alături de perechea ta, să vă bucurați de show-ul acustic Vunk, denumit sugestiv "Numai la doi."

Bilete concert Vunk la Hard Rock Cafe

  • Categoria VIP: 89 de lei, cu loc la masă în faţa scenei.
  • Categoria II: 69 de lei, acces general, cu loc la masă.

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă persoanelor care prezintă certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, ori dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

"<<Vunk - Numai la doi>> este un spectacol în care, împreună cu Gabi Maga, vom cânta hituri Vunk și piese din perioada Vank, în variantele lor acustice. Vom fi doi prieteni buni în fața altor prieteni, povestind despre muzică și prietenie, între un pian și o chitară acustică" - Cornel Ilie.

Indiferent dacă hit-urile Vunk te-au însoțit prin aventurile verilor demult trecute sau au intrat în viața ta abia de curând, ești așteptat să le descoperi și în variantă unplugged, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară că afară", "Așa și", "Numai la doi" sau "Vino du-te" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formația Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, Vunk își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa Vunk a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului" printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2022. Ref #144682

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.