Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Keo

Poster eveniment Keo

Keo va susține un concert la Cinema Elvire Popesco, pe 27 martie 2017, începând cu ora 19:30.

Bilete Concert Keo la Cinema Elvire Popesco

  • Acces General - 100 lei

După succesul proiectului “Frenchmania”, Keo lansează un show nou și absolut unic în România, în care interpretează la pian, acompaniat de trupa sa live, atât hit-urile proprii, cât și cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor '60-'90 de la artiști celebri: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson și mulți alții.

Spectacolul va fi completat vizual de proiecții 3D, special concepute pentru acest proiect de către regizorul Mihai Laz.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 martie 2017. Ref #97534

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.