Urmărește-ne în Social Media

jazz

Cătălin Milea Quartet - lansare album

Poster eveniment Cătălin Milea Quartet - lansare album

Pe 25 ianuarie, Cătălin Milea - nume reprezentativ al jazzului autohton - va concerta pe scena Clubului Control în formula de quartet. În cadrul evenimentul, Cătălin va lansa albumul "TETRISMATIC".

Bilete concert Cătălin Milea Quartet la Control

  • Acces General - 60 lei
  • Acces General + vinil - 159 lei

"Venim cu un stil nou, acustic și electronic, vintage și modern în același timp, fără limitări, direct. <<TETRISMATIC>> e o coloană sonoră cinematică, cu schimbări de dinamică, de atmosferă, neașteptate și surprinzătoare ca un joc. Muzica a fost compusă ca niște piese de tetris care să te facă să plutești într-o aventură sonoră și vizuală în care avem libertatea să alegem în orice moment o direcție diferită" - Cătălin Milea.

Lineup-ul concertului susținut din Control reunește unii dintre cei mai buni muzicieni de jazz de la ora actuală: Liviu Negru - chitară și efecte, Iulian Nicolau - baterie și alte instrumente de percuție, Adrian Flautistu - contrabas, bas electric și efecte, Cătălin Milea - sax tenor, sax bariton, EWI (electronic wind instrument), efecte și samples. Invitată specială - Ana Maria Roșu (voce).

Cătălin Milea este un fervent susținător al mișcării românești de jazz, fiind inițiatorul primei reviste de jazz românești Jazz Compas, implicându-se atât în activitatea concertistică cât și pedagogică, oferind workshop-uri și masterclass-uri.

Considerat unul din cei mai creativi artiști ai momentului, apreciat ca interpret, compozitor sau profesor, Cătălin și-a început studiile la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, le-a continuat în Olanda (Conservatorul Prins Claus, Conservatorul din Amsterdam și Haga) și în S.U.A. (Long Island University - Brooklyn, New York). În perioada 2008-2010 i-a fost acordată bursa Huygens Beurs a Guvernului olandez şi a fost sprijinit de fundaţia Makarov.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 ianuarie 2023. Ref #152145

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.