Urmărește-ne în Social Media

jazz

Ben Wendel

Poster eveniment Ben Wendel

Ben Wendel revine în România cu "All One", cel mai recent proiect al său, ce urmează să fie lansat la nivel mondial pe 21 aprilie! "All One" este al șaselea album și va fi prezentat publicului în cadrul unui concert ce are loc la Sala Rapsodia pe 8 mai.

Bilete concert Ben Wendel la Sala Rapsodia

  • Categoria 1 - 195 lei
  • Categoria 2 - 155 lei
  • Categoria 3 - 125 lei

Program concert:

  • 19:30 - acces
  • 20:00 - Sorina Rotaru Duo
  • 20:30 - Ben Wendel Quartet

Vor urca pe scenă: Ben Wendel - saxofon tenor, Taylor Eigsti - pian, Harisg Raghvan - bass și Nate Woods - baterie.

Saxofonist nominalizat la Grammy, membru fondator al Kneebody, Ben Wendel este, fără îndoială, o vedetă consacrată a jazz-ului mondial. Wendel s-a bucurat de o prodigioasă carieră ca interpret, compozitor și producător. Printre momentele importante se numără turnee, spectacole și/sau înregistrări cu artiști precum Tigran Hamasyan, Antonio Sanchez, Gerald Clayton, Eric Harland, Taylor Eigsti, Linda May Han Oh, Moonchild, Louis Cole, Daedelus, Snoop Dogg sau Prince.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 februarie 2023. Ref #152472

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.