Urmărește-ne în Social Media

Asian Food Fest 2024

Poster eveniment Asian Food Fest 2024

Asian Food Fest, evenimentul dedicat bucătăriei asiatice, revine cu o nouă ediție, programată pentru weekend-ul 17-19 mai 2024 în Parcul Titan din București.

Accesul este gratuit

Asian Food Fest este un festival dedicat iubitorilor de mâncare exotică și îndrăgostiților de cultura asiatică. Timp de trei zile ești invitat în Parcul Titan din București într-o călătorie culinară în jurul Asiei să deguști mâncarea 100% asiatică, să te bucuri de concertele în aer liber, să afli mai multe despre Asia și să participi la workshop-urile inedite.

Descoperă bucătăriile tradiționale din Asia, începând cu ramen și până la supa vietnameză Pho Bo, supa Thai, kimchi, colțunasi, kebab turcesc, padthai, kebab iranian, dolma, matcha tea, masala tea. Peste 15 țări asiatice își vor expune preparatele cu care se mândresc și pe care le gătesc extraodinar de bine: Japonia, China, India, Turcia, Iran, Vietnam, Thailanda, Indonezia, Coreea de Sud, Siria, Irak, Afganistan, Malaezia, Palestina, Emiratele Arabe, Sri Lanka, Nepal, Filipine

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 mai 2024. Ref #159276

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.