Urmărește-ne în Social Media

r&b, jazz

Amalia Gaiță

Poster eveniment Amalia Gaiță

Cântăreața și compozitoarea timișoreană Amalia Gaiță revine în București pentru un concert de club în care prezintă cel mai nou album al ei, "Mimosa". Concertul eclectic de soul-rock cu influențe din funk și jazz va avea loc pe 24 aprilie, în Expirat.

Bilete concert Amalia Gaiță în Expirat

  • Acces General (presale) - 40 lei
  • În ziua evenimentului - 50 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Amalia Gaiță este cântăreață și compozitoare, remarcându-se pe scena soul-rock printr-o abordare eclectică, accesorizată cu influențe din funk și jazz. Alături de band-ul format din Mihai Moldoveanu (bas), Vlad Cotruș (chitară) și Adrian Șchiopu (tobe), Amalia a lansat trei materiale discografice: "Melting Sun" în 2017 și "The Grey EP" și "Mimosa" în 2023.

După ce a văzut unul dintre concertele ei, Beth Hart i-a numit muzica "incredibly soulful". Trupa a vizitat scene rock, blues, alternative sau chiar jazz. Sound-ul lor: un melanj între Skunk Anansie și Sade, iar experiența live este îndrăzneață și expresivă.

"Mimosa", cel mai nou album al artistei, este o îmbrățișare între organic și electric, între vechi și nou. Simțit ca o abordare stilistică distinctă, "Mimosa" se remarcă prin dimensiuni electronice și dinamici surprinzătoare, ce fuzionează cu atitudinea eclectică specifică trupei. Muzica Mimosei, asemenea copacului sub care a fost scrisă, poartă o sensibilitate la atingere - se deschide și se închide, se ascunde și se descarcă electric.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 aprilie 2024. Ref #159029

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.