Urmărește-ne în Social Media

pop

Alina Sorescu - Suflet de Copil

Poster eveniment Alina Sorescu - Suflet de Copil

Pe 24 septembrie, sunteți invitați la Sala Palatului la un eveniment pentru cei mici, dar și cei mari. Alina Sorescu prezintă "Suflet de Copil",  un spectacol despre magia și bucuria copilăriei.

Invitați în cadrul spectacolului sunt Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Bilete spectacol Alina Sorescu - Suflet de Copil

  • Meet & Greet - 145 lei - sold out
  • Categoria 1 - 85 lei

Alina Sorescu cântă de la patru ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară dar și din afară, lansând patru albume muzicale.

În 2011, a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Scenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum "Picii lu' Soreasca". Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii capătă încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 august 2022. Ref #147888

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.