Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Află cine sunt câștigătorii The Artist Awards 2022

Cei mai îndrăgiți artiști din România și-au dat întâlnire la a patra ediție The Artist Awards, eveniment ce a avut loc la Craiova pe 11 noiembrie. Află cine s-a aflat pe lista câștigătorilor.

Publicat

pe

Alina Eremia, INNA, Irina Rimes și Andra la The Artist Awards 2022
Alina Eremia, INNA, Irina Rimes și Andra la The Artist Awards 2022 │ FOTO: The Artist Awards www.instagram.com

Gala premiilor The Artist Awards s-a bucurat și anul acesta de o ediție specială. De-a lungul serii s-au decernat mai bine de 20 de trofee, unele sărbătorind cei mai de success content creators din ultimul an. Totodată, INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Nicole Cherry, Alina Eremia Randi, Vescan, Holy Molly și Olivia Addams au fost doar câțiva dintre artiștii ce au susținut recitaluri în cadrul evenimentului.

The Artist Awards 2022 a fost un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Filarmonica Oltenia - Craiova.

Lista câștigătorilor The Artist Awards 2022:

  • The Artist - Andra
  • Best Song - Carla's Dreams - Victima
  • Best New Artist - rareș
  • Best Male - The Motans
  • Best Female - INNA
  • Best Dance - Minelli
  • Best Video - Andia - Sfârșitul lumii
  • Best Collaboration - DJ Project & EMAA - Toate la timpul lor
  • Best Producer - Alex Cotoi
  • Best Songwriter - Carla's Dreams
  • Best Urban - IAN
  • Best Album - Irina Rimes
  • CEE Emerging Artist - ROXEN
  • International Rising Star - Holy Molly
  • Romanian Viral Song - Alina Eremia & Connect-R - Supertare
  • Best Artist on TikTok - Nicole Cherry
  • International Viral HIT - WRS
  • Digital Breakthrough of the Year - YNY SEBI
  • Best Community - Olivia Addams
  • YouTube Creator of the Year - Selly
  • Instagrammer of the Year - Irina Deaconescu
  • TikTok Trendsetter - Mara Ognean

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Muzică nouă

Holy Molly trezește nostalgia cu piesa "Lacrimi din stilou" - AUDIO

Holy Molly se reîntâlnește cu Miss Mary, cea care i-a fost alter ego muzical, pentru o lansare specială. Piesa "Lacrimi din stilou" este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Holy Molly - Lacrimi din stilou
Holy Molly - Lacrimi din stilou │ FOTO: captură YouTube

"Lacrimi din stilou" este o piesă cu poveste, lansată acum aproape 10 ani de Holy Molly, pe atunci numindu-se Miss Mary. Acum, cele două identități artistice se întâlnesc pentru a trezi nostalgia.

Piesa a fost compusă de Maria Alexandra Florea (Holy Molly), Marius Dia și produsă de Alexandru Turcu. Pe varianta de acum 10 ani se regăseau și autorii Apetroaie Lorean Georgian, Cătălin Fântâneanu și Marius Drăghici.

"Am scris această piesă acum 10 ani. Un copil cu un vis atât de puternic încât uneori mă durea. Anul acesta, <<Lacrimi din stilou>> a revenit în viața mea prin intermediul oamenilor, parcă a strigat că vrea să fie din nou cântată. Și, deși habar n-aveam cum să fac asta, totul s-a aliniat când mi-am dat seama că am trecut prin două povești, prin două cariere, prin două personalități muzicale de-a lungul anilor. Așa că am decis să nu reinterpretez în totalitate piesa, ci să fac cel mai important pas: să colaborez cu mine din trecut. Această piesă este cântată de mine, în două epoci și stări diferite. Miss Mary și Holy Molly... comprimate într-un singur suflet", a declarat Holy Molly.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum "Shot a friend", "Menage a Trois", "Back to her" și "Twinkle Twinkle" i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, și "Totul meu", melodie alături de ADI.

Anul trecut, Holy Molly a lansat "Liliac", EP-ul său de debut. Materialul vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici.

AUDIO: Holy Molly - Lacrimi din stilou

Citește în continuare

Trending