Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Află cine sunt câștigătorii The Artist Awards 2022

Cei mai îndrăgiți artiști din România și-au dat întâlnire la a patra ediție The Artist Awards, eveniment ce a avut loc la Craiova pe 11 noiembrie. Află cine s-a aflat pe lista câștigătorilor.

Publicat

pe

Alina Eremia, INNA, Irina Rimes și Andra la The Artist Awards 2022
Alina Eremia, INNA, Irina Rimes și Andra la The Artist Awards 2022 │ FOTO: The Artist Awards www.instagram.com

Gala premiilor The Artist Awards s-a bucurat și anul acesta de o ediție specială. De-a lungul serii s-au decernat mai bine de 20 de trofee, unele sărbătorind cei mai de success content creators din ultimul an. Totodată, INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Nicole Cherry, Alina Eremia Randi, Vescan, Holy Molly și Olivia Addams au fost doar câțiva dintre artiștii ce au susținut recitaluri în cadrul evenimentului.

The Artist Awards 2022 a fost un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Filarmonica Oltenia - Craiova.

Lista câștigătorilor The Artist Awards 2022:

  • The Artist - Andra
  • Best Song - Carla's Dreams - Victima
  • Best New Artist - rareș
  • Best Male - The Motans
  • Best Female - INNA
  • Best Dance - Minelli
  • Best Video - Andia - Sfârșitul lumii
  • Best Collaboration - DJ Project & EMAA - Toate la timpul lor
  • Best Producer - Alex Cotoi
  • Best Songwriter - Carla's Dreams
  • Best Urban - IAN
  • Best Album - Irina Rimes
  • CEE Emerging Artist - ROXEN
  • International Rising Star - Holy Molly
  • Romanian Viral Song - Alina Eremia & Connect-R - Supertare
  • Best Artist on TikTok - Nicole Cherry
  • International Viral HIT - WRS
  • Digital Breakthrough of the Year - YNY SEBI
  • Best Community - Olivia Addams
  • YouTube Creator of the Year - Selly
  • Instagrammer of the Year - Irina Deaconescu
  • TikTok Trendsetter - Mara Ognean

Muzică nouă

Holy Molly și Zodier au lansat piesa "Fericit" - AUDIO

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa "Fericit" - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care strălucește cu o lumină ce pare să nu se stingă niciodată. Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Holy Molly & Zodier - Fericit
Holy Molly & Zodier - Fericit │ FOTO: captură YouTube

Piesa "Fericit" a fost scrisă de Zodier, Adrian Iordan, Alexandru Turcu și Dan Ionescu. Producția a fost realizată de Adrian Iordan și Alexandru Turcu.

Holy Molly cucerește prin vocea sa plină de emoție, transmitând fiecare sentiment cu o sinceritate tulburătoare, în timp ce Zodier creează un cadru sonor care amplifică fiecare puls al acestei iubiri arzătoare. Versurile conturate de Zodier vorbesc despre o legătură care transcende timpul și spațiul, o iubire care nu se teme de provocări și obstacole, ci le înfruntă cu determinare și pasiune.

AUDIO: Holy Molly & Zodier - Fericit

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum "Shot a friend", "Menage a Trois", "Back to her" și "Twinkle Twinkle" i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, și "Totul meu", melodie alături de ADI.

Anul trecut, Holy Molly a lansat "Liliac", EP-ul său de debut. Materialul vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici.

Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, Zodier a început să scrie propriile versuri, trimițându-i-le apoi lui The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

Piesa sa de debut, "Albastru răsărit", fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Mirciulică" și s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat "Mă auzi?". "La sacou", melodia lansată în colaborare cu YUKA, a ocupat poziții fruntașe în topurile radio, dar și numeroase utilizări pe Instagram și TikTok.

RECOMANDARE: Povestea lui Zodier: "Momentul voce-chitară în industria comercială de muzică românească nu a murit"

Citește în continuare

Albume noi

EMAA a lansat albumul "f r a t e l e . a b i s" - TRACKLIST

Cu versuri pline de profunzime și muzică care transcende genurile, "f r a t e l e . a b i s", noul album semnat EMAA, este despre experiențele și emoțiile umane.

Publicat

pe

Artwork EMAA - "f r a t e l e . a b i s"
Artwork EMAA - "f r a t e l e . a b i s" │ FOTO: Global Records

Albumul în sine pornește cu un tribut adus tristeții, trece prin stări marcate de angoasă și dezamăgire și se deschide apoi, recăpătând încredere și acceptare, devenind cald și optimist. Este un album care te îmbie să te pierzi în sunetele sale și să te redescoperi pe tine însuți. Mai mult decât atât, acesta vine însoțit de trei colaborări alături de: Killa Fonic, NOUA UNSPE și Satoshi.

"f r a t e l e . a b i s" a fost scris de EMAA, alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE, Satoshi, PRNY, CST, Armand Popa, indivis0n, Costel Dominteanu (DOMINO), Cezar Gună, Alexandru Turcu, Bogdan Gridan, Iustin HVNDS, Bodea Costin, ironic și Andrey Baydin.

"Aproape doi ani de scris și un parcurs plin de contradicții, <<f r a t e l e. a b i s>> este primul meu album complet. Simt că am străbătut lumi cu adevărat diverse, cu ferestre și perspective multiple, care m-au îndepărtat și au pus între mine și ceilalți un gol imens, o supărare frustrantă. Aceleași lumi m-au și adus înapoi, mai vie, mai prezentă și poate mai blândă decât mă așteptam să pot fi vreodată. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toți cei care iau mereu parte la toată nebunia în sine și fără de care cu siguranță nimic din toate astea nu s-ar fi simțit la fel de plin, la fel de întreg", a transmis EMAA.

Mai mult decât o simplă experiență muzicală, acest material marchează o inițiativă amplă a proiectului EMAA de a promova arta în toate formele ei. Concertul de lansare de la clubul Control, programat pentru 20 aprilie, este însoțit de o expoziție specială, unde artiștii la început de drum și cei independenți au fost invitați să își exprime viziunea asupra conceptului "f r a t e l e . a b i s". De asemenea, două piese de pe album sunt însoțite de animații speciale, adăugând o dimensiune vizuală intrigantă. De exemplu, Alina Gheorghe, absolventă UNATC, a creat vizualul pentru piesa "e r o s & t h a n a t o s".

TRACKLIST "f r a t e l e . a b i s":

  1. d o n t . l o o k . u p
  2. n o r i . ș i . c o n s t e l a ț i i
  3. f l o a r e . d e . l o t u s (feat. Killa Fonic)
  4. a d e v ă r
  5. j o c u l
  6. s p e c t a c o l . a l b (feat. NOUA UNSPE)
  7. e r o s & t h a n a t o s
  8. l y u d i
  9. p o r t a l
  10. î n . n u m e l e . b i n e l u i
  11. l u c r u r i . s i m p l e (feat. Satoshi)
  12. r e s p i r a ț i e . n o u ă
  13. o m u l . n o p ț i i
Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Trending