Urmărește-ne în Social Media

Nalani x Connect-R - Low Key

Nalani lansează colaborare alături de Connect-R. "Low Key" este piesa pop de dragoste perfectă pentru playlistul tău. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Versurile îi aparțin lui Connect-R, muzica este compusă de Connect-R și Alex Cotoi, iar producția de Alex Cotoi. Videoclipul piesei "Low Key" a fost regizat de Quba, director de imagine a fost David Mogan, iar producția aparține celor de la Loops Production.

Nalani are 18 ani și vrea să inspire oamenii prin muzica ei. Cântă la pian și chitară și nu își poate imagina viața fără sunete. Iubește muzica soul și R&B, iar printre artiștii ei preferați sunt Beyonce, HER, Jorja Smith, Rihanna, Rosalia și The Weeknd. Din 2020 este parte din echipa Global Records.

Connect-R este un artist arhicunoscut și iubit în România. Și-a început cariera acum mai bine de 20 de ani ca rapper, parte din trupa R.A.C.L.A. Există foarte multe reușite în cariera lui, dar putem aminti că în 2006 cu piesa "Dacă dragostea dispare" a readus pe radio în heavy-rotation genul hip-hop care lipsise pentru ani de zile. În 2009, lansa "Burning Love" care avea să fie și piesa anului respectiv. Un an mai târziu lansa casa de producție "Rappin' On" alături de Chris Mayer și Nick Kamarera. Acolo s-au produs extrem de multe piese iubite de toată țara, dar 2012 a fost borna care a marcat un deceniu. Aici vorbim de "Vara nu dorm" care este și la aproape 10 ani distanță hit-ul verii. În 2020, Connect-R a lansat "Înapoi la zero", un album care îl reunește cu rădăcinile lui din hip-hop.

Comentarii

Concerte & turnee

Connect-R se luptă muzical cu Șuie Paparude la Red Bull SoundClash 2024

Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală - Red Bull SoundClash: 2 scene față-n față, 4 runde electrizante, un singur câștigător stabilit de public. Găsești în articol mai multe detalii despre acest eveniment.

Publicat

pe

Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude
Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude │ FOTO: Red Bull SoundClash www.facebook.com

Aflați față-n față, pe două scene despărțite de fani și de un decibelmetru care înregistrează fiecare strigăt și bătaie din palme, pentru combatanți, Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude este mai mult decât un concert obișnuit. Este o adevărată provocare ce-i determină să se reinventeze timp de 4 runde de foc, un meci dur care se joacă în fața celui mai exigent juriu: publicul. Evenimentul are loc pe 23 mai la Romexpo.

Cele patru runde Red Bull SoundClash:

RUNDA 1: THE COVER - Artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional.

RUNDA 2: THE TAKEOVER - Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar adversarul o preia din mers la jumătate și o continuă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de 4 piese.

RUNDA 3: THE CLASH - Artiștii interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: THE WILDCARD - Cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final.

Connect-R vs. Șuie Paparude

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA.

A colaborat cu artiști precum Loredana, Chris Mayer, Smiley, Johny Romano, Liviu Teodorescu, Shift, Raluka. A cucerit inimile ascultătorilor încă de la primele piese lansate și continuă să o facă și astăzi, oferind hit după hit.

Șuie Paparude și-a câștigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Succesul său nu a dus la plafonarea artistică, ci dimpotrivă, a motivat un update permanent și căutarea continuă a unui vibe creativ pozitiv. Trupa și-a delectat fanii numeroși și variați fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep.

Prețuri bilete Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude

  • Bilete de acces se găsesc online, la prețul de 200 lei (VIP) și 80 lei (Acces General). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare