Urmărește-ne în Social Media

Nalani x Connect-R - Low Key

Nalani lansează colaborare alături de Connect-R. "Low Key" este piesa pop de dragoste perfectă pentru playlistul tău. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Versurile îi aparțin lui Connect-R, muzica este compusă de Connect-R și Alex Cotoi, iar producția de Alex Cotoi. Videoclipul piesei "Low Key" a fost regizat de Quba, director de imagine a fost David Mogan, iar producția aparține celor de la Loops Production.

Nalani are 18 ani și vrea să inspire oamenii prin muzica ei. Cântă la pian și chitară și nu își poate imagina viața fără sunete. Iubește muzica soul și R&B, iar printre artiștii ei preferați sunt Beyonce, HER, Jorja Smith, Rihanna, Rosalia și The Weeknd. Din 2020 este parte din echipa Global Records.

Connect-R este un artist arhicunoscut și iubit în România. Și-a început cariera acum mai bine de 20 de ani ca rapper, parte din trupa R.A.C.L.A. Există foarte multe reușite în cariera lui, dar putem aminti că în 2006 cu piesa "Dacă dragostea dispare" a readus pe radio în heavy-rotation genul hip-hop care lipsise pentru ani de zile. În 2009, lansa "Burning Love" care avea să fie și piesa anului respectiv. Un an mai târziu lansa casa de producție "Rappin' On" alături de Chris Mayer și Nick Kamarera. Acolo s-au produs extrem de multe piese iubite de toată țara, dar 2012 a fost borna care a marcat un deceniu. Aici vorbim de "Vara nu dorm" care este și la aproape 10 ani distanță hit-ul verii. În 2020, Connect-R a lansat "Înapoi la zero", un album care îl reunește cu rădăcinile lui din hip-hop.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Connect-R a vorbit despre ruptura de Alex Velea şi consumul de droguri la "40 întrebări cu Denise Rifai"

Connect-R a fost invitatul celui mai nou episod al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", emisiunea de la Kanal D care aduce cu un podcast. Pe parcursul celor 40 de întrebări Relu a vorbit despre copilăria sa săracă, despre ruptura de Alex Velea şi abuzul de narcotice.

Publicat

pe

Connect-R la Denise Rifai 40 Intrebari Kanal D
Connect-R la Denise Rifai 40 Intrebari Kanal D │ FOTO: Kanal D

Connect-R a împărtăşit că acel "R" din numele său de scenă provine de la Relu, unul dintre numele sale din buletin. A ţinut să o laude mult pe mama sa pentru sacrificiile făcute pentru el de-a lungul vieţii şi pentru faptul că nici măcar acum nu renunţa la jobul său şi nu vrea să primească bani de la fiul său. Aşa cu face de câţiva ani, artistul a adus în discuţie şi divinitatea, punând pe seama ei cam tot ce s-a petrecut în viaţa sa.

Gazda emisiunii nu s-a ferit să intre în subiecte delicate, precum divorţul de artista Misha, momentul în care fiica artistului a fost foarte bolnavă sau ruptura de Alex Velea. Cele mai multe întrebări au avut totuşi de-a face cu episoade de rasism sau discriminare resimţite de muzician, copilăria sa săracă şi evoluţia muzicală. Am aflat că familia lui Connect-R s-a mutat des şi a fost chiar dată afară dintr-o casă naţionalizată. Am mai descoperit şi că dacă e un fel de mâncare sau ceva special dorit de rapper când era mic, e vorba despre croissante pe care nu şi le permitea atunci şi care îi fac poftă şi acum.

Cât despre ruptura de Alex Velea, Connect-R a negat vreo ceartă pe tema banilor şi a discutat vag pe subiect, dar a clarificat şi că nu are nimic împotriva artistului. A ţinut totuşi să spună că unele trapanele noi sunt prea simple şi orientate spre divertisment faţă de ce poate Velea să facă de fapt că muzician. S-a vorbit la "40 întrebări cu Denise Rifai" şi despre disputa cu Desanto şi acuzaţii de copierea piesei "Dă-te-n dragostea mea", dar şi despre consumul de narcotice.

Connect-R a povestit că între 2009 şi 2014 sau 2015 folosea cocaină aproape zilnic, alături de dansatorii săi. Asta până ce au început să apară problemele cu sistemul imunitar şi cu palpitaţiile la inimă. La masa celor de 40 întrebări s-a vorbit şi despre o eventuală recăsătorire cu soţia, despre ce înseamnă dragostea şi cum a fost momentul acela de la premiile muzicale, când rapperul a purtat triocul cu mesajul "Sunt ţigan".

A fost o discuţie foarte deschisă şi relaxată între cei doi şi a dezvăluit un Relu cu o filosofie de viaţă deloc complicată: s-a abandonat divinităţii şi a lăsat deoparte viciile... în afară de fumat.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5