Urmărește-ne în Social Media

Clubul Țăranului Român

Clubul Taranului din Bucuresti - logo Clubul Taranului din Bucuresti - logo
  • Tip locație
    Cluburi & baruri
  • Adresa
    Șoseaua Kiseleff 3, București, RO
  • OFERTE CAZARE

Clubul Țăranului Român este locația perfectă pentru evenimente culturale precum: festivaluri de literatură, concerte de muzică electronică, expoziții foto etc. Decorul cuprinde mese de lemn, scaune țăranești pictate, pereți decorați cu unelte folosite în muncile specifice satului, vase de lut ce țin loc de scrumiere, carafe, vaze, ceainice. Atmosfera este plăcută, relaxată, destinsă, personalul fiind destul de prietenos.

Cum se ajunge la MȚR

Dacă adresa Muzeului Țăranului Român este Șoseaua Kiseleff nr. 3, accesul se face prin Intrarea Monetăriei. Zona nu dispune de foarte multe locuri de parcare. Se poate ajunge cu metroul - până la Piața Victoriei I - sau cu autobuzul - liniile RATB 205 și 300.

Publicitate

Următoarele evenimente @ Clubul Țăranului Român

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.
Comentarii

Locație adăugată pe 22 februarie 2012 și actualizată ultima oară pe 03 ianuarie 2014 14:00. Ref #29008


Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.