Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

BESTFEST Park - concerte si adresa

schita B'ESTFEST Park 2012
Adresa: Tunari Localitate: București Cod postal:

BESTFEST Park este spațiul de desfășurare al Festivalului B’ESTFEST Summer Camp. Situat pe malul lacului Pasărea, în partea de nord a Bucureștiului în zona Pipera-Tunari, la BESTFEST Park se poate ajunge cu mașina în aproximativ 10 -20 minute de Piața Presei Libere.

Suprafața de peste 20 de hectare de spațiu verde va fi împărțită în zone cu tematici diferite, oferind publicului 72 de ore de distracție non-stop. Cei ce doresc să campeze acolo au la dispoziție facilități utile: dușuri, magazine, zonă de campare și securitatea perimetrului cu corturi.

Cum ajungi la B'ESTFEST Park - Transport:

  • Transport în comun: linia 445 poate fi luată de pe refugiul de tramvai al liniilor 16 și 36 (din stația de metrou Pipera) sau de la stația Băneasa S.A.
  • Cursa speciala RATB va circula tur - retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fața parcului Herestrău) până la B’ESTFEST Park, începând cu ora 16:30 vineri și 16:00 în zilele de sâmbătă și duminică, până la 6 dimineața. Cursa va circula în regim de expres, biletul fiind de 3,5 lei pe călătorie.
  • Linii de transport speciale: vor exista microbuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din puncte "cheie" ale orașului spre B’Estfest Park și invers, chiar și pe timp de noapte.
  • Bicicleta: în cadrul festivalului vor exista spații de parcare special amenajate, fără suprataxa.
  • Cu mașina personală: va exista parcare special amenajată pentru public. Accesul va fi contra cost în aria din fața intrării și gratuit în spațiile de pe câmp.
  • Cu TAXI: Taxi Meridian este partener oficial al festivalului pentru ediția 2013. Taximetrele vor fi disponibile atât pentru cursele către B’ESTFEST Park prin comanda directă la dispecerat (021 9444), cât și la plecare, pentru cursele către București, o parcare specială pentru ele fiind disponibilă chiar la intrarea în festival. TARIF fix: 1,4 lei pe km.

Harta BESTFEST Park

Loading Map....

Următoarele evenimente @BESTFEST Park

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

CLOSE
CLOSE