Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

BESTFEST Park - concerte si adresa

schita B'ESTFEST Park 2012
Raportează erori
Adresa: Tunari Localitate: București Cod postal:

BESTFEST Park este spațiul de desfășurare al Festivalului B’ESTFEST Summer Camp. Situat pe malul lacului Pasărea, în partea de nord a Bucureștiului în zona Pipera-Tunari, la BESTFEST Park se poate ajunge cu mașina în aproximativ 10 -20 minute de Piața Presei Libere.

Suprafața de peste 20 de hectare de spațiu verde va fi împărțită în zone cu tematici diferite, oferind publicului 72 de ore de distracție non-stop. Cei ce doresc să campeze acolo au la dispoziție facilități utile: dușuri, magazine, zonă de campare și securitatea perimetrului cu corturi.

Cum ajungi la B'ESTFEST Park - Transport:

  • Transport în comun: linia 445 poate fi luată de pe refugiul de tramvai al liniilor 16 și 36 (din stația de metrou Pipera) sau de la stația Băneasa S.A.
  • Cursa speciala RATB va circula tur - retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fața parcului Herestrău) până la B’ESTFEST Park, începând cu ora 16:30 vineri și 16:00 în zilele de sâmbătă și duminică, până la 6 dimineața. Cursa va circula în regim de expres, biletul fiind de 3,5 lei pe călătorie.
  • Linii de transport speciale: vor exista microbuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din puncte "cheie" ale orașului spre B’Estfest Park și invers, chiar și pe timp de noapte.
  • Bicicleta: în cadrul festivalului vor exista spații de parcare special amenajate, fără suprataxa.
  • Cu mașina personală: va exista parcare special amenajată pentru public. Accesul va fi contra cost în aria din fața intrării și gratuit în spațiile de pe câmp.
  • Cu TAXI: Taxi Meridian este partener oficial al festivalului pentru ediția 2013. Taximetrele vor fi disponibile atât pentru cursele către B’ESTFEST Park prin comanda directă la dispecerat (021 9444), cât și la plecare, pentru cursele către București, o parcare specială pentru ele fiind disponibilă chiar la intrarea în festival. TARIF fix: 1,4 lei pe km.

Următoarele evenimente @BESTFEST Park

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE