Urmărește-ne în Social Media

BESTFEST Park

 • Tip locație
  Centre de divertisment
 • Adresa
  Tunari, București, RO
 • OFERTE CAZARE
schita B'ESTFEST Park 2012

BESTFEST Park este spațiul de desfășurare al Festivalului B’ESTFEST Summer Camp. Situat pe malul lacului Pasărea, în partea de nord a Bucureștiului în zona Pipera-Tunari, la BESTFEST Park se poate ajunge cu mașina în aproximativ 10 -20 minute de Piața Presei Libere.

Suprafața de peste 20 de hectare de spațiu verde va fi împărțită în zone cu tematici diferite, oferind publicului 72 de ore de distracție non-stop. Cei ce doresc să campeze acolo au la dispoziție facilități utile: dușuri, magazine, zonă de campare și securitatea perimetrului cu corturi.

Cum ajungi la B'ESTFEST Park - Transport:

 • Transport în comun: linia 445 poate fi luată de pe refugiul de tramvai al liniilor 16 și 36 (din stația de metrou Pipera) sau de la stația Băneasa S.A.
 • Cursa speciala RATB va circula tur - retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fața parcului Herestrău) până la B’ESTFEST Park, începând cu ora 16:30 vineri și 16:00 în zilele de sâmbătă și duminică, până la 6 dimineața. Cursa va circula în regim de expres, biletul fiind de 3,5 lei pe călătorie.
 • Linii de transport speciale: vor exista microbuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din puncte "cheie" ale orașului spre B’Estfest Park și invers, chiar și pe timp de noapte.
 • Bicicleta: în cadrul festivalului vor exista spații de parcare special amenajate, fără suprataxa.
 • Cu mașina personală: va exista parcare special amenajată pentru public. Accesul va fi contra cost în aria din fața intrării și gratuit în spațiile de pe câmp.
 • Cu TAXI: Taxi Meridian este partener oficial al festivalului pentru ediția 2013. Taximetrele vor fi disponibile atât pentru cursele către B’ESTFEST Park prin comanda directă la dispecerat (021 9444), cât și la plecare, pentru cursele către București, o parcare specială pentru ele fiind disponibilă chiar la intrarea în festival. TARIF fix: 1,4 lei pe km.

Următoarele evenimente @ BESTFEST Park

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 02 februarie 2012 și actualizată ultima oară pe 03 ianuarie 2014 14:32. Ref #27419

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.