Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

BESTFEST Park - concerte si adresa

schita B'ESTFEST Park 2012
Raportează erori
Adresa: Tunari Localitate: București Cod postal:

BESTFEST Park este spațiul de desfășurare al Festivalului B’ESTFEST Summer Camp. Situat pe malul lacului Pasărea, în partea de nord a Bucureștiului în zona Pipera-Tunari, la BESTFEST Park se poate ajunge cu mașina în aproximativ 10 -20 minute de Piața Presei Libere.

Suprafața de peste 20 de hectare de spațiu verde va fi împărțită în zone cu tematici diferite, oferind publicului 72 de ore de distracție non-stop. Cei ce doresc să campeze acolo au la dispoziție facilități utile: dușuri, magazine, zonă de campare și securitatea perimetrului cu corturi.

Cum ajungi la B'ESTFEST Park - Transport:

  • Transport în comun: linia 445 poate fi luată de pe refugiul de tramvai al liniilor 16 și 36 (din stația de metrou Pipera) sau de la stația Băneasa S.A.
  • Cursa speciala RATB va circula tur - retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fața parcului Herestrău) până la B’ESTFEST Park, începând cu ora 16:30 vineri și 16:00 în zilele de sâmbătă și duminică, până la 6 dimineața. Cursa va circula în regim de expres, biletul fiind de 3,5 lei pe călătorie.
  • Linii de transport speciale: vor exista microbuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din puncte "cheie" ale orașului spre B’Estfest Park și invers, chiar și pe timp de noapte.
  • Bicicleta: în cadrul festivalului vor exista spații de parcare special amenajate, fără suprataxa.
  • Cu mașina personală: va exista parcare special amenajată pentru public. Accesul va fi contra cost în aria din fața intrării și gratuit în spațiile de pe câmp.
  • Cu TAXI: Taxi Meridian este partener oficial al festivalului pentru ediția 2013. Taximetrele vor fi disponibile atât pentru cursele către B’ESTFEST Park prin comanda directă la dispecerat (021 9444), cât și la plecare, pentru cursele către București, o parcare specială pentru ele fiind disponibilă chiar la intrarea în festival. TARIF fix: 1,4 lei pe km.

Următoarele evenimente @BESTFEST Park

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE