Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Arena Tei (București) - concerte si adresa

Raportează erori
Adresa: Strada Petricani 9A (în incinta Romsilva) Localitate: București Cod postal: 023841

Spațiu destinat evenimentelor în aer liber. Arena Tei este un spațiu cu circuit închis, în cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, într-o zonă verde, aerisită.

Pusă la dispoziția publicului de Publicis Events, Arena Tei are o capacitate de până la 500 de persoane care vor putea sta pe scaune, la mese sau individual. Spațiul este adaptat tuturor normelor de siguranță și de distanțare socială.

REGULAMENT ARENA TEI

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

 1. La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achiziționate pe e-mail pentru a fi scanate.
 2. Accesul publicului este permis numai în condițiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea access în zona de eveniment.
 3.  Organizatorul își rezervă dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura măsurată la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului) sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
 4. Spectatorii vor urma traseul desemnat special către locurile procurate, respectând indicațiile organizatorului.
 5. Fiecare bilet are alocat un sector în interiorul căruia este permis accesul într-un spațiu a maxim 4 persoane. Ieșirea din zona alocată (spațiu / sector) se poate face doar în următoarele situații:
  - Deplasarea la toaletă
  - Urgență medicală
  - Deplasare aprovizionare cu mâncare din zona special amenajată
  - Deplasare aprovizionare cu băuturi din zona special amenajată
  - Pentru a evita aglomerația în zonele de food & drinks recomandăm ca o singura persoană din 4 să efectueze aprovizionarea pentru tot grupul.
 6. În toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanța de minimum 1,5m.
 7. Purtarea măștii (medicală sau non medicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziția publicului măști medicale de unică folosință.
 8. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 9. Pe parcursul evenimentului publicul este invitat să își dezinfecteze periodic mâinile cu dezinfectant propriu sau cu cel pus la dispoziție de organizator.
 10. Recomandam publicului să ajungă în zona de eveniment cu minim 1h înainte de ora de începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor și a temperaturii.

Următoarele evenimente @Arena Tei (București)

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE