Urmărește-ne în Social Media

Arena Tei (București)

 • Tip locație
  Arene sportive,Centre de divertisment
 • Adresa
  Strada Petricani 9A (în incinta Romsilva), București, RO
 • OFERTE CAZARE
(Foto: Arena Tei)

Spațiu destinat evenimentelor în aer liber. Arena Tei este un spațiu cu circuit închis, în cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, într-o zonă verde, aerisită.

Pusă la dispoziția publicului de Publicis Events, Arena Tei are o capacitate de până la 500 de persoane care vor putea sta pe scaune, la mese sau individual. Spațiul este adaptat tuturor normelor de siguranță și de distanțare socială.

REGULAMENT ARENA TEI

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

 1. La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achiziționate pe e-mail pentru a fi scanate.
 2. Accesul publicului este permis numai în condițiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea access în zona de eveniment.
 3.  Organizatorul își rezervă dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura măsurată la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului) sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
 4. Spectatorii vor urma traseul desemnat special către locurile procurate, respectând indicațiile organizatorului.
 5. Fiecare bilet are alocat un sector în interiorul căruia este permis accesul într-un spațiu a maxim 4 persoane. Ieșirea din zona alocată (spațiu / sector) se poate face doar în următoarele situații:
  - Deplasarea la toaletă
  - Urgență medicală
  - Deplasare aprovizionare cu mâncare din zona special amenajată
  - Deplasare aprovizionare cu băuturi din zona special amenajată
  - Pentru a evita aglomerația în zonele de food & drinks recomandăm ca o singura persoană din 4 să efectueze aprovizionarea pentru tot grupul.
 6. În toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanța de minimum 1,5m.
 7. Purtarea măștii (medicală sau non medicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziția publicului măști medicale de unică folosință.
 8. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 9. Pe parcursul evenimentului publicul este invitat să își dezinfecteze periodic mâinile cu dezinfectant propriu sau cu cel pus la dispoziție de organizator.
 10. Recomandam publicului să ajungă în zona de eveniment cu minim 1h înainte de ora de începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor și a temperaturii.

Următoarele evenimente @ Arena Tei (București)

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 10 iulie 2020 și actualizată ultima oară pe 03 august 2020 09:56. Ref #134085

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.