Urmărește-ne în Social Media

rock

Posada Rock 2024

 • Data
  vineri, 30 august 2024 - duminică, 1 septembrie 2024
 • Ora de începere
  15:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  15:00:00
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
  Campulung Muscel,
  Campulung Muscel
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial
Poster eveniment Posada Rock 2024

Festivalul Posada Rock revine cu o nouă ediție, programată pentru perioada 30 august - 1 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. La Posada Rock Festival 2024, fanii români vor avea ocazia de a vedea live în premieră Symphony X, într-o demonstrație de virtuozitate și un show unic! Americanii se alătură celorlalte nume deja anunțate în lineup: Overkill, Benediction, Vola, Temic și Parasite Inc.

Bilete Posada Rock 2024

 • Abonament (presale 2) - 345 lei (+comision)

Aniversând anul acesta trei decenii de la înființare, Symphony X este considerată o trupă etalon în progressive metalul mondial. Cu un stil care îmbină elemente de neoclassical, symphonic, prog și power metal, cvintetul american are la activ opt albume de studio și unul live, dominând topurile de specialitate la fiecare apariție discografică. Symphony X este o forță în concert, având turnee pe întreg globul în compania unor giganți precum Megadeth, Dream Theater, Nevermore și Anthrax.

Cel mai recent album, "Underworld" (2015), este inspirat de operele lui Dante Alighieri, fiind o colecție impresionantă de riffuri agresive, solouri minuțioase și refrene inspirate, adunate în 11 piese complexe atât din punct de vedere compozițional, cât și ca tematică a versurilor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 iunie 2024. Ref #160020

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.