Urmărește-ne în Social Media

Divertis. Povestea

Poster eveniment Divertis. Povestea

Pe 18 noiembrie, Grupul Divertis urcă pe scena Sălii Palatului cu un spectacol special. "Divertis. Povestea" este un show în care se împletesc emoțiile amintirilor cu comedia prezentului.

Bilete spectacol Divertis la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 209 lei (+taxe)
  • Categoria 1 (earlybird) - 169 lei (+taxe)
  • Categoria 2 (earlybird) - 149 lei (+taxe)
  • Categoria 3 (earlybird) - 119 lei (+taxe)
  • Categoria 4 (earlyvird) - 89 lei (+taxe)
  • Categoria 5 (earlybird) - 69 lei (+taxe)

*Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
**Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Publicul este invitat să îi vadă pe aceeași scenă pe cei care au creat umorul și spiritul Divertis. Seara va plină de surprize și de momente emoționante, în care comedia inegalabilă a lui Gyuri Pascu va fi rememorată și omagiată.

Toni Grecu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Grețcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Valentin Darie, Silviu Petcu, Ioan T. Morar, Doru Pârcălabu și Ghighi Bejan promit spectacolul de umor al anului 2024.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 iulie 2024. Ref #160100

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.