Urmărește-ne în Social Media

Daniel Sloss - Can't

Poster eveniment Daniel Sloss - Can\'t

Daniel Sloss, starul internațional de stand up comedy, revine în România cu turneul "Can't". Scoțianul va susține un spectacol pe 7 iunie 2023 la Sala Palatului din București. Show-ul se va desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandat minorilor. Folosirea de telefoane mobile, camere foto sau video sau de orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.

Bilete Daniel Sloss la București

  • Categoria 1 - 316,79 lei
  • Categoria 2 - 263,82 lei
  • Categoria 3 - 210,84 lei
  • Categoria 4 - 157,87 lei
  • Categoria 5 - 104,89 lei

Show-urile anterioare ale lui Daniel Sloss s-au bucurat de un succes incredibil, "Hubris" fiind cel mai mare turneu internațional al unui artist de stand-up comedy și pe locul 5 la nivel mondial ca vânzare de bilete în 2021. "X", un adevărat tur de forță pe tema abuzului sexual, a înregistrat un record de peste 300 de reprezentații la nivel mondial pe parcursul a 17 luni.

Prima carte semnată de Daniel, "Everyone You Hate Is Going to Die. And Other Comforting Thoughts on Family, Friends, Sex, Love, and More Things That Ruin Your Life" a fost publicată în 2021 de prestigioasa editură Knopf, și a înregistrat recenzii călduroase în publicații precum The New Yorker, The Atlantic și The New York Times.

Comedy special-urile sale - "Dark" și "Jigsaw" sunt difuzate în prezent în 190 de țări și traduse în 26 de limbi. În palmaresul artistului se mai adaugă șapte stagiuni sold out în rețeaua de teatre off-Broadway din New York, zece apariții ca invitat special în emisiunea lui Conan O’Brien, vânzări record la Edinburgh Fringe Festival și turnee în 53 de țări.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 decembrie 2022. Ref #151679

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.