Urmărește-ne în Social Media

electronica, r&b, rap

BRU & Vali Umbră

 • Data
  vineri, 18 octombrie 2019
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Fabrica,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment BRU & Vali Umbră

Pe 18 octombrie, în Club Fabrica, Bru & Vali Umbră vor prezenta "Visători" - un concept de spectacol cu MC și live looping performance.

Bilete concert BRU & Vali Umbră în Club Fabrica

 • Acces General - 30 lei

Vali Umbră este un artist din București în vârstă de 34 de ani care a susținut proiecte ca: Fraţii Grime, Subcarpaţi, Fantome, Argatu, ca MC sau song writer, producător, co-producător, liricist şi inginer de sunet.

Bru este un artist din Bucureşti în vârsta de 39 de ani care a susținut proiecte ca: Mădălina Pavăl, Damian Drăghici, Subcarpați, Fantome, Frații Grime, Blanoz, L'orchestre de Roche, Morandi, UDDI, Love Hertz, etc... ca producător muzical sau live performer, producător, song writer, liricist, chitarist, basist, keyboardist, aranjor, inginer de sunet FOH, inginer de mix, sau inginer de master.

Bru & Vali Umbră s-au alăturat în mod natural într-un moment în care pasiunea amândurora a coincis cu drive-ul de a cânta oamenilor, aproape de ei, în mod visceral, totul făcut live în looping, fiecare spectacol oferind o muzică unică, de fiecare dată.

Proiectul se ia în serios prin setup-ul pe care îl folosesc și calitatea de sunet oferită, cu gândul în permanență la presiunea sonoră la care e supus publicul prezent, modul în care sunt exploatate sistemele de lumini și proiecție. "Visători" este pre-produs din punct de vedere tehnic pentru a susține free sessionul Bru & Vali Umbră. Muzica interpretată difuzează prin garage, soul, funk, rave, jungle, hip-hop, electronic.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 octombrie 2019. Ref #128276

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.