Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, world music

Analogue Festival 2024

Poster eveniment Analogue Festival 2024

Analogue Festival revine între 30 august - 1 septembrie 2024, pentru a treia ediție, pe Platoul Făget din Mioveni. Pregătește-te să evadezi în natură pe muzica ta preferată de la cei mai în vogă artiști români și internaționali. Te așteaptă o experiență captivantă în toate cele 3 zile de festival și un lineup surprinzător.

Bilete Analogue Festival 2024

  • Abonament - 280 lei

Organizatorii vor anunța în curând artiștii care vor urca pe scenă. Anul trecut, la Analogue Festival au venit John Newman, Selah Sue, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Delia, Subcarpați, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 ianuarie 2024. Ref #157686

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.