Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Inna promovează intens noul album "Party Never Ends" - 6 clipuri lansate și 3 piese noi - VIDEOCLIP

Cu puțin timp înainte de apariția noului album "Party Never Ends", Inna lansează 6 clipuri online, dintre care 3 sunt piese noi, ce nu se regăsesc pe disc.

Urmărește-ne pe

Inna - "Party Never Ends"

Inna a început numărătoarea inversă până la apariția noului său album, "Party Never Ends", motiv pentru care site-ul oficial al artistei a fost schimbat și prezintă chiar un ceas care afișează numărul de zile, ore, minute și secunde până la lansarea de pe 1 martie. Cel de-al 3-lea material discografic al cântăreței autohtone se bucură de o promovare pe online extrem de intensă, agresivă, dar pe placul fanilor. În mai puțin de o săptămână a lansat 2 înregistrări cu variantele live - acustice ale pieselor "I Like You" și "In Your Eyes / More Than Friends" și 4 videoclipuri realizate special pentru mediul online, dintre care 3 sunt pentru piese noi, care nu apar pe tracklistul discului "Party Never Ends". Până acum, Inna a dezvăluit de pe viitorul album melodiile "OK", "Caliente", "Inndia", "Crazy Sexy Wild", "J'Adore" și "More Than Friends".

Inna - "I Like You"([email protected] - WOW Session)

Clipul face parte din sesiunea acustică, intitulată Grandma și o prezintă pe artistă într-un cadru rustic, ce îmbină elementele tradiționale românești cu cele country. Look-ul Innei reprezintă o combinație de piese din culturi diferite: machiaj și cercei mari aurii în stil indian, coafură și ie specific românești, pantaloni scurți de blugi în stil country și cizme cu toc înalt, de culoare galbenă, care vin în contrast cu toate.

Inna - "In Your Eyes / More than friends" (Live Los Angeles)

De această dată clipul o prezintă pe Inna într-o atmosferă mult mai relaxată, într-un apartament. Acompaniată de numai 2 instrumentiști, artista interpretează fragmente din cele 2 piese fără microfon, ghemuită pe fotoliu.

Inna - "We Like To Party" (by Play&WIn - Online VIDEO)

Clipul realizat de echipa de la Play&Win, ne duce pe străzile din Las Vegas, locul destinat petrecerilor. Colajul de imagini cuprinde secvențe din cazinouri și luminile spectaculoase din timpul nopții. Nu lipsesc artiștii de stradă și cei costumați în diferite personaje precum Elvis, Jack Sparrow din seria filmelor Pirații din Caraibe și chiar Sonic, celebra vulpiță albastră din jocurile video.

Inna - "Shining Star" (Online Video)

Piesa nouă păstrează sound-ul promovat de Inna, de pop-electro-dance. Clipul este simplu, dar de impact. Artista este filmată pe plajă la apus de soare. Îmbrăcată într-o rochie albă, angelică, dar încălțată cu cizme, aceasta se plimbă pe mal și se joacă cu valurile calme. Filmarea în slow motion a fost esențială în crearea și transmiterea unei stări, unei emoții.

Inna - "Take It OFF" (Online Video)

A doua piesă nouă se bucură de cel mai amuzant clip lansat de Inna până acum. Un grup de persoane supraponderale se distrează în piscină, iar din peisaj nu lipsesc ochelarii de soare cu forme ciudate, baloanele de săpun sau pistoalele cu apă.

Inna - "Fall In Love/Lie" (Online Video)

A treia piesă nouă este una mult mai senzuală, iar videoclipul este pe măsură. Avem un cuplu în lenjerie intimă aflat într-o cameră goală, doar cu o saltea și trandafiri. Cei doi se iubesc, se tachinează și trăiesc momentul ca și cum nimic altceva nu ar mai exista în afară de iubirea și pasiunea lor.

Inna - "Tonight" (Online Video)

Artista continuă promovarea noului album cu un nou clip realizat pentru piesa "Tonight". De această dată Inna se află în fața unui șemineu, îmbrăcată în lenjerie intimă și cântă despre o despărțire dureroasă pe care nu o poate evita. Melodia, ce se regăsește în tracklistul albumului "Party Never Ends", este compusă de Andrey Shirman, Alexandra Burke, Antoine Konrad, Fabio Antoniali, Lucas Secon, Pablo Rodriguez și Thomas Troelsen.

Inna - "Lover" (Online Video)

Mai sunt câteva ore până la apariția albumului "Party Never Ends", iar Inna a lansat încă un clip nou. Acesta a fost realizat pentru piesa "Lover", un cover după hitul "Be My Lover" interpretat de grupul german eurodance La Bouche în 1995. Varianta Innei are influențe de dubstept, sesizabile cel mai tare pe refren. În ceeea ce privește clipul de imagine, artista apare îmbrăcată într-un constum de baie cu steagul americii, are jampiere, niște căști mari la gât și se plimbă pe role în apropierea unei plaje.

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dan Bittman din nou pe scenă alături de colegii din Holograf. Concert în Club Tribute

Holograf a dezvăluit că revenirea pe scenă în formulă completă va avea loc pe 7 martie, în Club Tribute, publicul...

Închide