Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

INNA este Crazy Sexy Wild - VIDEOCLIP

INNA a lansat un nou videoclip pentru piesa Crazy Sexy Wild, în care interpretează rolul unei tipe rebele, care ar merge oriunde.
Secvență clip INNA - Crazy Sexy Wild

Secvență clip INNA - Crazy Sexy Wild

Urmărește-ne pe

INNA a lansat un nou videoclip pentru piesa Crazy Sexy Wild, în care interpretează rolul unei tipe rebele care ar merge oriunde. (video mai jos)

Secvență clip INNA - Crazy Sexy Wild

Secvență clip INNA - Crazy Sexy Wild

Clipul o prezintă pe artistă, care ia un tânăr de pe stradă și îi arată că-și poate trăi viața și se poate distra și fără bani. INNA fură din magazine, călătorește cu autostopul și sărută fete prin baruri obscure. Din nefericire pentru tânărul protagonist, la final artista îl părăsește, dar îi lasă un bilet pe care scrie „Anywhere” (Oriunde).

Comparativ cu toate clipurile lansate de INNA până acum, acesta o prezintă pe cântăreață într-o postură nouă, dar nu putem să nu observăm asemănarea cu videoclipul Rihannei, We Found Love care este într-adevăr mai hard.

Clip Oficial: INNA – Crazy Sexy Wild

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clip nou Norah Jones, Miriam – VIDEOCLIP

Suspans și crimă de la Norah Jones în noul său videoclip pentru piesa Miriam. Acțiunea se petrece pe un lac,...

Închide