Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
List/Grid

Videoclipuri lansate de Tarja Turunen

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Tarja Turunen pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Tarja - Railroads

Videoclip Tarja Railroads

Tarja Turunen a lansat un nou single şi videoclip, "Railroads", care prefaţează noul album al artistei. Acesta va debuta pe 30 august prin earMUSIC şi poartă numele de "In the Raw". Va fi un material concept inspirat de Paulo Coelho. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
Tarja - Over the Hills and Far Away (Live la Woodstock)

Tarja "Over the Hills and Far Away" (Live at Woodstock)

Tarja a lansat o versiune live pentru cunoscuta piesă Nightwish, ”Over the Hills and Far Away”. Melodia este acompaniată de un videoclip filmat la Woodstock.

Videoclip nou:
Tarja - Until My Last Breath (Live în Londra)

Tarja - Until My Last Breath

Tarja a lansat un videoclip filmat live în Londra pentru piesa ”Until My Last Breath”. O putem vedea pe fosta solistă Nightwish lăsând totul pe scenă, ”până la ultima răsuflare”, așa cum spune și titlul piesei.

Videoclip nou:
Tarja - Feliz Navidad (Solo Version)

Videoclip Tarja Turunen Feliz Navidad Solo Version

Cu numărătoarea inversă înainte de Crăciun începută deja, Tarja Turunen a lansat recent un album de piese de Crăciun. De pe acel LP putem asculta astăzi piesa "Feliz Navidad", într-o interpretare unică, ce include elemente gothice.

Videoclip nou:
Tarja - O Tannenbaum

Coperta album Tarja Turunen From Spirits and Ghosts Score from a Dark Christmas

Toată lumea se grăbeşte să intre în spiritul Crăciunului, inclusiv artiştii. Nu face excepţie Tarja Turunen, care ne oferă o interpretare proprie a colindului "O Tannenbaum", cunoscut la noi drept "O brad frumos".

Videoclip nou:
Tarja - O Come, O Come, Emmanuel

Videoclip Tarja Turunen O Come O Come Emmanuel

Pentru că tot au început ninsorile în zonele montane, Tarja Turunen ne propune un colind pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Este o reinterpretare magistrală şi magică a clasicului colind "O Come, O Come, Emmanuel", care primeşte un videoclip tipic nordic mai jos.

Videoclip nou:
Tarja - Innocence

Tarja - Innocence

Tarja a lansat videoclipul noului single ”Innocence”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Shadow Self”.

Videoclip nou:
Tarja Turunen - No Bitter End

Regina heavy metalului, Tarja Turunen, a lansat videoclipul noului single, „No Bitter End”, extras de pe albumul supriză pregătit de aceasta. Materialul este disponibil în articol.

CLOSE
CLOSE