Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam
List/Grid

Videoclipuri lansate de Portugal The Man

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Portugal The Man Portugal. The Man sunt americani și vin din Portland, Oregon. Trupa are patru membri: Eric O'Quin, Jason Sechrist, Zach Carothers și John Gourley. Carothers și Gourley s-au cunoscut datorită trupei din care au făcut parte înainte, Anatomy of ghost. Practic, cei doi au pus bazele Portugal. The Man, acesta fiind un proiect paralel pentru John Gourley. Membrii trupei s-au schimbat adesea. Au fost semnați la mai multe case de discuri, lansând piese prin intermediul propriei lor case de discuri. Waiter: "You vultures!" este primul lor album, ce a apărut în 2006, fiind urmat de "Church Mouth"și turnee în America și Europa. A urmat "Censored Colors" în 2008, iar un an mai târziu a apărut albumul "The Satanic Satanist", un concert în cadrul faimosului festival Lollapalooza și apoi cel de-al cincilea material discografic,"American Ghetto". În 2010 au semnat cu Atlantic Records, casa de discuri la care sunt și în prezent. "In the Mountain in the Cloud", albumul cu numărul șase a fost însoțit și de un scurt metraj, "Sleep Forever", filmat în casa părintească a lui John Gourley din Alaska. Călătoria muzicală a trupei a continuat cu o piesă influențată de Pink Floyd, denumită "The Dark Side of the Moon", parte de pe albumul "Evil Friends", lansat în 2013. Piesele de pe acest album au fost remixate de mai mulți artiști, iar piesa "Evil Friends" s-a auzit într-o reclamă Taco Bell din Statele Unite ale Americii. În 2016, a fost lansat hitul "Feel It Still", ce a adus trupei în 2018 premiul Grammy pentru Best Pop Duo/Group Performance.

Concerte Portugal The Man în România

Portugal The Man nu a susținut încă niciun concert în România.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Portugal The Man pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Postmodern Jukebox - Feel It Still (cover Portugal The Man '60s "Mr. Postman" Style)

Feel It Still - Portugal The Man ('60s "Mr. Postman" Style Cover)

Postmodern Jukebox a realizat un cover în stilul anilor '60 după hitul trupei Portugal The Man. La voce le putem asculta pe Joey Cook, Adanna Duru și Nina Ann.

CLOSE
CLOSE