Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Passenger

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Passenger pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Passenger - Let Me Dream A While (Abbey Road)

Passenger - Let Me Dream A While (from Abbey Road)

Passenger reflectă asupra vieții într-un videoclip filmat la Abbey Road. Noul single al artistului se numește ”Let Me Dream A While” și este extras de pe albumul ”Sometimes It's Something, Sometimes It's Nothing At All”.

Videoclip nou:
Passenger - Helplessly Lost

Passenger - Helplessly Lost

După un turneu amplu în Africa de Sud, Passenger lansează videoclipul unei noi melodii, intitulate ”Helplessly Lost”. Pe o line melodică ce curge melancolic, artistul meditează la greșelile pe care le-a comis în relația cu persoana iubită.

Videoclip nou:
Passenger - New Until It's Old

Passenger | New Until It's Old

Passenger meditează asupra efemerității condiției umane într-un videoclip simplu, filmat aparent ad-hoc. Cu chitara în brațe, artistul ne amintește că totul e nou, până se învechește (”New Until It's Old”).

Videoclip nou:
Passenger - Let's Go

Passenger | Let's Go

Passenger ne arată care este atmosfera de turneu într-un videoclip filmat chiar de el și cei trei muzicieni ce îl însoțesc în concerte. Noul single al artistului se numește ”Let's Go” și este extras de pe albumul ”Runaway”.

Videoclip nou:
Passenger - Ghost Town

Passenger - Ghost Town

Passenger continuă promovarea albumului ”Runaway” cu piesa ”Ghost Town”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip apăsător, filmat în Detroit.

Videoclip nou:
Passenger - Survivors

Passenger - Survivors

În calitate de supraviețuitor al vieții moderne, Passenger a lansat piesa ”Survivors”. Melodia este extrasă de pe noul album ”Runaway” și este acompaniată de un videoclip filmat în Times Square.

Videoclip nou:
Passenger - Heart To Love

Passenger - Heart To Love

”Am căutat diamante într-un maldăr de cărbuni”, ne spune Passenger în versurile noului său single, ”Heart To Love”. Piesa vorbește despre căutarea iubirii și ne este prezentată împreună cu un videoclip filmat în Las Vegas.

Videoclip nou:
Passenger - Why Can't I Change

Passenger | Why Can't I Change

Passenger continuă seria constantă a lansărilor de piese cu ”Why Can't I Change”, o melodie în stilul folk-indie deja clasic al artistului. Melodia este inclusă pe noul album ”Runaway”.

Videoclip nou:
Passenger - Hell Or High Water

Passenger | Hell Or High Water

Passenger a lansat o nouă piesă, intitulată ”Hell Or High Water”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat și produs de Jarrad Seng și Mike Rosenberg.

Videoclip nou:
Passenger - Simple Song

Passenger - Simple Song

Uneori, o piesă simplă poate capta mai multă emoție decât o melodie cu o producție ce abundă în artificii. Este și cazul noului single al lui Passenger, ”Simple Song”, o animație ingenuă realizată de Matthew Robins

Videoclip nou:
Passenger - The Boy Who Cried Wolf

Passenger | The Boy Who Cried Wolf

Passenger a lansat videoclipul noului single "The Boy Who Cried Wolf". Piesa este extrasă de pe albumul cu același titlu, lansat luna aceasta.

Videoclip nou:
Passenger - Vincent (cover Don McLean)

Passenger | Vincent (Cover)

Passenger încheie seria cover-urilor nocturne cu o nouă versiune a piesei ”Vincent”. În versiune originală, melodia este interpretată de artistul de muzică folk Don McLean, acesta compunând piesa pentru a-i aduce un tribut pictorului post-impresionist Vincent van Gogh.

Videoclip nou:
Passenger - Fast Car (cover Tracy Chapman)

Passenger | Fast Car (Tracy Chapman cover)

Passenger a înregistrat un cover după o cunoscută piesă din repertoriul lui Tracy Chapman, ”Fast Car”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat și editat de YOUSEF.

Videoclip nou:
Passenger - Hotel California (cover The Eagles)

Passenger | Hotel California (The Eagles cover)

Passenger a înregistrat un cover după cea mai cunoscută piesă din repertoriul trupei The Eagles, ”Hotel California”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Videoclip nou:
Passenger - Heart of Gold (cover Neil Young)

Passenger | Heart of Gold (Neil Young cover)

Passenger a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul lui Neil Young, ”Heart of Gold”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Videoclip nou:
Passenger - Angie (cover The Rolling Stones)

Passenger | Angie (The Rolling Stones cover)

Passenger a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul trupei The Rolling Stones, ”Angie”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Videoclip nou:
Passenger - A Change is Gonna Come (cover Sam Cooke)

Passenger | A Change is Gonna Come (Sam Cooke cover)

Passenger a înregistrat un cover după cunoscutul hit al lui Sam Cooke, ”A Change is Gonna Come”. Noua versiune este acompaniată de un videoclip regizat de Jarrad Seng.

Videoclip nou:
Passenger - Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger | Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger a lansat videoclipul piesei ”Beautiful Birds” de pe albumul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Melodia este înregistrată în colaborare cu artista britanică Birdy.

Videoclip nou:
Passenger - If You Go

Passenger a lansat un nou videoclip, de această dată, pentru single-ul „If You Go”.

Videoclip nou:
Passenger - Someday

Passenger - Someday

Passenger a lansat un clip de promovare pentru piesa ”Someday”. Videoclipul a fost filmat în Queensland, fiind regizat de Jarrad Seng.

CLOSE
CLOSE