Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București
List/Grid

Videoclipuri lansate de Paloma Faith

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Paloma Faith pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Paloma Faith - Loyal

Paloma Faith - Loyal

”Cum vom ști ce avem, dacă mereu căutăm iubirea perfectă”, spune Paloma Faith în versurile noului single ”Loyal”. Melodia este acompaniată de un videoclip dramatic, în care atât Paloma, cât și partenerul ei au de suferit de pe urma infidelității.

Videoclip nou:
Paloma Faith - Warrior

Paloma Faith - Warrior

Paloma Faith admiră curajul oamenilor care reușesc să treacă peste obstacole aparent imposibile în noul videoclip ”Warrior”. Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al artistei britanice, ”The Architect”.

Videoclip nou:
Sigala, Paloma Faith - Lullaby

Sigala, Paloma Faith - Lullaby

DJ-ul britanic Sigala a colaborat cu Paloma Faith pentru piesa ”Lullaby”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Craig Moore, ce creează iluzia că am intrat deja în sezonul estival.

Videoclip nou:
Paloma Faith - 'Til I'm Done

Paloma Faith - 'Til I'm Done

Paloma Faith a lansat videoclipul noului single ”'Til I'm Done”. Melodia se regăsește pe albumul ”The Architect”, plasat pe prima poziție în topul discurilor din UK.

Videoclip nou:
Paloma Faith - 'Til I'm Done (Live Session)

Paloma Faith - 'Til I'm Done (Live Session)

Paloma Faith a lansat un videoclip filmat live pentru piesa "'Til I'm Done". Single-ul este extras de pe albumul ”The Architect”.

Videoclip nou:
Paloma Faith - Guilty

Paloma Faith continuă povestea albumului ”The Architect” cu piesa ”Guilty”. Single-ul are ca inspirație un eveniment politic important, ale cărui efecte le resimțim și astăzi.

Videoclip nou:
Paloma Faith - Crybaby

Paloma Faith - Crybaby

Artista britanică Paloma Faith deschide un nou capitol discografic lansând un videoclip intrigant, cu iz de film SF. Single-ul pentru care a fost filmat clipul se numește ”Crybaby”, o piesă scrisă de artistă în colaborare cu producătorul englez Starsmith, ce a lucrat anterior cu Ellie Goulding și Kylie Minogue.

Videoclip nou:
Paloma Faith - The Crazy Ones (Soundtrack "Miss You Already")

Paloma Faith - The Crazy Ones (Miss You Already Soundtrack)

Paloma Faith a lansat videoclipul noului single "The Crazy Ones". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Miss You Already”.

Videoclip nou:
Paloma Faith - Beauty Remains

Paloma Faith - Beauty Remains

Paloma Faith a lansat videoclipul noului single "Beauty Remains". Piesa este compusă de Bernard Butler și Fyfe Dangerfield și este extrasă de pe noua ediție a albumului "A Perfect Contradiction" - "Outsiders".

Videoclip nou:
Sigma ft Paloma Faith - Changing

Sigma ft. Paloma Faith - Changing

După recentul Number One "Nobody To Love", grupul britanic de drum and bass Sigma a revenit cu un nou single, intitulat "Changing". Piesa este un featuring cu Paloma Faith.

CLOSE
CLOSE