Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
List/Grid

Videoclipuri lansate de Nicole Scherzinger

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Nicole Scherzinger Cerbul de Aur 2018 Nicole Scherzinger este cunoscută pentru hituri lansate alături de Pussycat Dolls precum "Stickwitu", "Don't Cha" şi "Buttons". Ea a părăsit trupa şi s-a axat pe cariera solo ulterior, având colaborări cu nume mari precum Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, 50 Cent  sau Snoop Dogg. Din 2011, Nicole Scherzinger este unul dintre juraţii X Factor, ediţia din SUA şi cea din Marea Britanie. Nicole Scherzinger va cânta în seara Galei Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov, pe 1 septembrie 2018.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Nicole Scherzinger pe InfoMusic:

Videoclip nou:
will.i.am - Mona Lisa Smile featuring Nicole Scherzinger

will.i.am - Mona Lisa Smile featuring Nicole Scherzinger

will.i.am a lansat videoclipul noului single ”Mona Lisa Smile”. Piesa a fost înregistrată în colaborare cu Nicole Scherzinger, pentru vizual rapper-ul colaborând cu regizorul Michael Jurkovac.

Videoclip nou:
Nicole Scherzinger - Bang

Nicole Scherzinger - Bang

După o serie de melodii mai lente, ce abordau tematica despărțirii, Nicole Scherzinger continuă promovarea albumului ”Big Fat Lie” prin lansarea unui single incitant. ”Bang” este o piesă senzuală, promovată printr-un videoclip și o coregrafie pe măsură.

Videoclip nou:
Nicole Scherzinger - Run

Nicole Scherzinger - Run

Nicole Scherzinger a lansat videoclipul noului single ”Run”. Balada a fost compusă de Justin Tranter, Julia Michaels și Felix Snow.

Videoclip nou:
Nicole Scherzinger - On the Rocks

Nicole Scherzinger - On the Rocks

Cu un joc de cuvinte reușit, Nicole Scherzinger compară despărțirea cu o băutură alcoolică, ce i-o servește partenerului de cuplu ”cu gheață”. ”On the Rocks” este noul single al artistei, extras de pe cel de-al doilea album de studio. Piesa beneficiază de un videoclip în regia lui Tim Mattia.

CLOSE
CLOSE