Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Mike Shinoda

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Mike Shinoda pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Fine

Videoclip Mike Shinoda Fine

Mike Shinoda deschide un nou capitol în cariera sa, odată cu piesa "Fine". Track-ul primeşte un videoclip SF şi etalează o energie puternică şi întunecată. În mod inedit clipul include scene dintr-un film SF rusesc. Materialul video se poate viziona în articol.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - World's On Fire

Videoclip Mike Shinoda World's on Fire

Mike Shinoda a lansat un nou single de pe primul album solo, "World's on Fire". Melodia primeşte un videoclip animat în stilul desenelor japoneze anime. Abordarea aminteşte de producţia Mega Man, iar clipul poate fi vizionat în articol.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Can't Hear You Now

Videoclip Mike Shinoda Can't Hear You Now

Mike Shinoda lansează un nou single şi videoclip, pentru piesa "Can't Hear You Now". Acest track este extras de pe albumul solo de debut al artistului, "Post Traumatic". Videoclipul este unul minimalist, profund personal, cu accentul pe Mike. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Make It Up As I Go (Feat K. Flay)

Videoclip Mike Shinoda K Flay Make It Up As I Go

Mike Shinoda a lansat la finalul săptămânii un nou videoclip, cel asociat single-ului "Make It Up As I Go". Această piesă este o colaborare cu K. Flay şi are un beat ceva mai optimist decât ultimele creaţii solo ale lui Mike. Urmăreşte clipul cel viu colorat în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Lift Off (feat. Chino Moreno and Machine Gun Kelly)

Videoclip Mike Shinoda Chino Moreno Machine Gun Kelly Lift Off

Mike Shinoda lansează colaborarea cea mai înţesată de staruri de pe primul său LP solo. Melodia este "Lift Off" şi îi aduce împreună pe Shinoda, Chino Moreno, solistul Deftones şi rapperul Machine Gun Kelly. Urmăreşte clipul acestui single în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Ghosts

Videoclip Mike Shinoda Ghosts

Mike Shinoda a lansat un videoclip cu tentă copilăroasă pentru noul său single solo, "Ghosts". Membrul Linkin Park continuă procesul de vindecare după moartea lui Chester, apelând la marionete ciorap de această dată. Vă invităm să vizionaţi clipul cel nou în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Running From My Shadow (feat grandson)

Videoclip Mike Shinoda Running From My Shadow

Mike Shinoda continuă procesul de vindecare după pierderea lui Chester Bennington, etalându-şi emoţiile în noua piesă "Running From My Shadow". Colaborarea cu Grandson primeşte un videoclip sincer, cu prim planuri cu artistul în zone urbane părăsite. Vă invităm să vizionaţi acest clip în articol.

Videoclip nou:
Mike Shinoda - Crossing a Line

Videoclip Mike Shinoda Crossing a Line

Mike Shinoda, cunoscut drept MC-ul formaţiei Linkin Park a lansat în această săptămână două single-uri, cu rol de preview pentru viitorul său LP solo. Printre noile melodii se numără şi "Crossing a Line", care primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos.

Videoclip nou:
Fort Minor - Welcome [360 Version]

Fort Minor - Welcome [360 Version]

Fort Minor, proiectul solo al lui Mike Shinoda de la Linkin Park, a revenit cu un nou single, intitulat ”Welcome”. Piesa încheie o pauză de 10 ani, fiind însoțită de un videoclip filmat la 360 de grade.

CLOSE
CLOSE