Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
List/Grid

Videoclipuri lansate de Mika

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Mika pe InfoMusic:

Videoclip nou:
MIKA - Dear Jealousy

MIKA - Dear Jealousy

Mika își dorește să scape de gelozia ce a pus stăpânie pe el, așa că îi adresează o scrisoare deschisă, pe note muzicale. Noul single cu videoclip al artistului se numește "Dear Jealousy".

Videoclip nou:
MIKA - Sanremo

MIKA - Sanremo

Extrem de rezervat în aspectele vieții sale private, Mika atinge un subiect sensibil în noul său videoclip, ”Sanremo”. Artistul ne prezintă o poveste despre homosexualitate, ce se petrece în Italia anilor '50.

Videoclip nou:
MIKA - Tiny Love

MIKA - Tiny Love

În noul videoclip “Tiny Love“, MIKA ne vorbește despre latura lumească a iubirii. Artistul subliniază importanța lucrurilor simple dintr-o relație, punând în plan secund metaforele folosite de obicei pentru a descrie iubirea.

Videoclip nou:
MIKA - Hurts (Remix)

MIKA - Hurts (Remix - Official Video)

Mika a lansat videoclipul noului single ”Hurts”. Melodia este prezentată publicului într-o variantă remixată, împreună cu un videoclip regizat de Ivan Cotroneo.

Videoclip nou:
MIKA - Je Chante

Mika - Je Chante

Mika ne prezintă în noul videoclip ”Je chante” adevărata bucurie a unui artist pasionat de ceea ce face. Melodia pare a fi versiunea sa pentru clasica piesă ”The Sound of Music”.

Videoclip nou:
MIKA - Staring At The Sun

MIKA - Staring At The Sun

Mika a lansat videoclipul noului single ”Staring At The Sun”. Vizualul este regizat de Andreas Dermanis, ce a mai colaborat și cu Pet Shop Boys, Bastille și Emeli Sande.

Videoclip nou:
MIKA - Good Guys

Mika - Good Guys

Mika a lansat videoclipul noului single ”Good Guys”. Regizat de KT Auleta, vizualul prezintă o interpretare teatrală a piesei.

Videoclip nou:
MIKA - Talk About You

MIKA - Talk About You

Mika a lansat videoclipul noului single ”Talk About You”. Piesa cu un ritm săltăreț, tipic artistului, este extrasă de pe albumul “No Place In Heaven“, ce va apărea pe piață în luna iunie.

Videoclip nou:
Mika - Last Party

Mika - Last Party

Mika a lansat videoclipul noului single ”Last Party”. Piesa este o odă închinată fostului solist Queen, Freddie Mercury, ce s-a stins din viață în noiembrie 1991.

CLOSE
CLOSE