Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival
List/Grid

Videoclipuri lansate de Marilyn Manson

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Marilyn Manson pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Marilyn Manson - WE ARE CHAOS

Coperta single Marilyn Manson We Are Chaos

Lansările de piese ale lui Marilyn Manson sunt ca un revelion al pasionaţilor de rock alternativ, iar astăzi, pe 29 iulie artistul ne-a oferit un nou single. Se numeşte "WE ARE CHAOS" şi este o baladă cu aer de country întunecat, invocând acea abordare de Johnny Cash sumbru pe care o promisese shock rockerul. Piesa a primit şi un videoclip pe care îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Marilyn Manson a lansat un cover al piesei cu rădăcini folk "God's Gonna Cut You Down", înregistrate în trecut de nume legendare precum Johnny Cash și Elvis Presley. Noua versiune este lansată împreună cu un videoclip regizat de Tim Mattia.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - Cry Little Sister

Videoclip Marilyn Manson Cry Little Sister

La două săptămâni după ce a lansat single-ul "Cry Little Sister", Marilyn Manson prezintă videoclipul acestei piese. Asemenea filmului care a generat melodia originală, "Lost Boys" aceasta este o creaţie vizuală misterioasă şi întunecată. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - Tattooed In Reverse

Videoclip Marilyn Manson Tattooed in Reverse

Regele controverselor a revenit! Marilyn Manson a lansat videoclipul piesei "Tattooed in Reverse", în care are o scurtă apariţie şi celebra Courtney Love. Shock rockerul şi vedeta formaţiei HOLE postaseră un teaser legat de acest clip cu câteva zile în urmă. Vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - KILL4ME (conținut explicit)

Marilyn Manson - KILL4ME

Marilyn Manson continuă seria videoclipurilor indecente cu ”KILL4ME”. În noul vizual cu conținut explicit apare iarăși Johnny Depp, actorul fiind părtaș la orgia lui Manson.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - SAY10 (conținut explicit)

MARILYN MANSON - SAY10 (Official Music Video)

Marilyn Manson l-a cooptat pe Johnny Depp într-un rol important în videoclipul noului său single, ”SAY10”. Ca și în clipul anterior, Manson se întreabă ce e bine și ce e rău, atunci când cele două noțiuni aflate, teoretic, în antiteză, ajung a se confunda. Pentru un mesaj cât mai ușor de recepționat, se apelează încă o dată la imagini cu un conținut explicit.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - We Know Where You F*cking Live (conținut explicit)

Marilyn Manson - WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE

Marilyn Manson intrigă publicul așa cum știe cel mai bine, ridicând întrebări de moralitate într-un context ce ar putea fi confundat cu un scenariu de film interzis minorilor. Noul videoclip ”We Know Where You F*cking Live” are, de altfel, un conținut explicit, ce îl face nevizionabil fără acordul părinților.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - Third Day Of A Seven Day Binge

Marilyn Manson - Third Day of a Seven Day Binge

Marilyn Manson a lansat videoclipul noului single "Third Day Of A Seven Day Binge". Piesa este extrasă de pe albumul ”The Pale Emperor”, lansat în ianuarie 2015.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - The Mephistopheles Of Los Angeles

Marilyn Manson - The Mephistopheles Of Los Angeles

Marilyn Manson își atribuie titlul de Antichrist Superstar în noul videoclip ”The Mephistopheles Of Los Angeles”. Vizualul este regizat de Francesco Carrozzini, unul dintre cei mai respectați și apreciați fotografi de la Hollywood.

Videoclip nou:
Die Antwoord - Ugly Boy

DIE ANTWOORD - UGLY BOY (videoclip)

Trupa de rap-rave Die Antwoord a lansat videoclipul noului single ”Ugly Boy”. Abordând același stil provocator ce i-a făcut cunoscuți la nivel internațional, Ninja și Yolandi Visser joacă roluri ce incită, avându-i alături de această dată pe Marilyn Manson, Dita Von Teese, Flea de la Red Hot Chili Peppers și Jack Black.

CLOSE
CLOSE