Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
List/Grid

Videoclipuri lansate de Lady Gaga

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Lady Gaga pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Lady Gaga - Always Remember Us This Way (soundtrack ”A Star Is Born”)

Lady Gaga - Always Remember Us This Way (From A Star Is Born Soundtrack)

Lady Gaga continuă să impresioneaze publicul cu vocea sa puternică și versuri încărcate de emoție. ”Always Remember Us This Way”, extrasă de pe coloana sonoră a filmului ”A Star Is Born”, descrie o iubire ce trece dincolo de orgolii și persistă chiar și după ruperea relației ce a alimentat-o.

Videoclip nou:
Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)

Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)

Lady Gaga ne demonstrează încă o dată că talentul ei este cât se poate de real. Noua piesă ”I'll Never Love Again” este acea piesă de dragoste în ale cărei versuri oricine se poate regăsi, interpretarea lui Gaga amplificând și mai mult emoția deja prezentă în linia melodică.

Videoclip nou:
Lady Gaga - Look What I Found (soundtrack "A Star Is Born")

Lady Gaga - Look What I Found (A Star Is Born)

Povestea inspirațională prezentată în filmul ”A Star Is Born” prinde contur cu o nouă piesă interpretată de Lady Gaga și inclusă pe coloana sonoră a peliculei. Single-ul se numește ”Look What I Found” și este o piesă cu un sound mai modern, comparativ cu balada ”Shallow”.

Videoclip nou:
Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)

Lady Gaga renaște ca artist în videoclipul piesei ”Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului ”A Star Is Born”. Alături de Bradley Cooper, partenerul ei din această peliculă, Gaga strălucește pe scenă, vocea ei eclipsând orice alt detaliu.

Videoclip nou:
Lady Gaga - Joanne (Where Do You Think You're Goin'?) (Piano Version)

Videoclip Lady Gaga Joanne Where Do You Think You're Goin Piano Version

Cu câteva zile în urmă Lady Gaga ne oferea un teaser cu privire la o versiune nouă a piesei sale "Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)". Reinterpretarea a apărut şi primeşte un videoclip sensibil şi emoţionant, în ton cu această baladă cântată la pian. Vă invităm să urmăriţi clipul mai jos.

Videoclip nou:
Lady Gaga - John Wayne

Lady Gaga a lansat un videoclip nou pentru melodia "John Wayne", single extras de pe albumul "Joanne". Iniţial piesa primise un videoclip alb-negru simplu, cu Lady Gaga pozând fără machiaj şi în haine rupte, dar noul clip e mult mai complex.

Videoclip nou:
Lady Gaga - Million Reasons

Lady Gaga - Million Reasons

Lady Gaga a lansat videoclipul noului single ”Million Reasons”. Piesa este extrasă de pe albumul ”JOANNE”, cel de-al 5-lea disc de studio și cel 4-lea plasat pe prima poziție în topul american Billboard.

Videoclip nou:
Lady Gaga - Perfect Illusion

Lady Gaga - Perfect Illusion

Lady Gaga a lansat videoclipul noului single ”Perfect Illusion”. Piesa este extrasă de pe albumul ”JOANNE”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Videoclip nou:
Lady Gaga - I Want Your Love (Tom Ford's Spring/Summer '16 collection)

Lady Gaga - I Want Your Love

Lady Gaga a filmat un videoclip în care este prezentată colecția de primăvară / vară 2016 a creatorului de modă Tom Ford. Gaga interpretează cu acest prilej un cover al hitului Chic din 1979, ”I Want Your Love”.

Videoclip nou:
Lady Gaga - Til It Happens To You

Lady Gaga - Til It Happens To You

Lady Gaga a lansat videoclipul noului single ”Til It Happens To You”. Piesa este compusă de Diane Warren și se regăsește pe coloana sonoră a documentarului ”The Hunting Ground”.

Videoclip nou:
Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love

Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love

Tony Bennett și Lady Gaga continuă promovarea albumului de jazz “Cheek to Cheek” prin lansarea unui nou videoclip. Single-ul promovat se numește "I Can't Give You Anything But Love" și este cel de-al doilea extras de pe discul programat pentru lansare pe data de 19 septembrie 2014.

Videoclip nou:
Lady Gaga și Tony Bennett - Anything goes

Lady Gaga și Tony Bennett formează un duet electrizant pe ritmuri de jazz. "Anything goes" se numește noul single al celor doi, videoclipul oferind publicului imagini din studio, din perioada înregistrărilor. Piesa este extrasă de pe noul album de muzică jazz “Cheek to Cheek”, ce va apărea pe piață pe 23 septembrie 2014.

CLOSE
CLOSE