Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
List/Grid

Videoclipuri lansate de In Flames

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
In Flames este o trupă suedeză din Gotheburg, creditata ca pionierul genului melodic death metal. Formaţia este activa din 1990 şi a trecut prin multiple schimbări de componenţă. A cochetat cu sound-ul electronic în noul mileniu, experimentând şi cu sample-uri electronice pe ultimele albume. După 18 ani de carieră, în 2008 trupa vânduse peste 2 milioane de albume. In Flames a bifat 3 nominalizări la Premiile Grammy, câştigând două premii în urma acestora. Formaţia a fost citată des ca influenţă asupra grupurilor metalcore, dar şi asupra actelor melodic death. A cântat la Bucureşti în 2011, la Arenele Romane, unde s-a lăsat cu mosh pit serios. Grupul are 13 albume la activ, cel mai recent fiind "I, the Mask", lansat pe 1 martie 2019.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu In Flames pe InfoMusic:

Videoclip nou:
In Flames - I Am Above

Videoclip In Flames I Am Above

In Flames a lansat piesa "I Am Above", ca prim single de pe viitorul album. Lansarea e însoțită de un videoclip al cărui star este actorul suedez Martin Wallström din serialul "Mr. Robot". Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Videoclip nou:
In Flames - Here Until Forever

Videoclip In Flames Here Until Forever

In Flames ne amintesc de zilele bune ale videoclipurilor animate rock, lansând un clip pentru piesa "Here Until Forever". Acesta este un material de tip stop-motion, amintind de creaţiile lui Tim Burton.

CLOSE
CLOSE