Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story
List/Grid

Videoclipuri lansate de Hurts

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Hurts pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Hurts - All I Have To Give

Hurts le prezintă fanilor o nouă melodie extrasă de pe proaspătul album. "All I Have To Give" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Videoclip nou:
Hurts - Somebody

Hurts continuă seria de lansări ale pieselor de pe viitorul material discografic, de data aceasta cu piesa "Somebody". Videoclipul noului single este disponibil în articol.

Videoclip nou:
Hurts - Redemption

Hurts a lansat "Redemption", single ce se găsește pe viitorul material discografic. Piesa beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Videoclip nou:
Hurts - Chaperone

Hurts - Chaperone

Hurts renunță la artificiile de producție și lansează o piesă îmbrăcată doar în emoție - ”Chaperone”. Noul single vine acompaniat de un videoclip simplu, ce lasă ca versurile melodiei să vorbească de la sine.

Videoclip nou:
Hurts - Ready to Go

Hurts - Ready to Go

Așa cum și-a obișnuit fanii, Hurts continuă parcursul cinematic tipic formației cu videoclipul piesei ”Ready to Go”. Solistul Theo Hutchcraft se declară deloc impresionat de moarte, fredonând pe refren că ”este gata să plece” când îi va sosi clipa.

Videoclip nou:
Hurts - Beautiful Ones

Videoclip Hurts Beautiful Ones

Duo-ul britanic synthpop Hurts revine în 2017 cu piesa "Beautiful Ones", cu mesaj puternic pro-diversitate. Melodia primeşte un videoclip care încurajează acceptarea celor diferiţi şi acceptatea fluidităţii sexelor din ziua de azi.

Videoclip nou:
Hurts - Wings

Hurts - Wings

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Wings”. Pentru acest vizual, duo-ul a lucrat cu regizorul Dawn Shadforth, cunoscut pentru colaborările cu Björk, Primal Scream, Florence + the Machine și Goldfrapp.

Videoclip nou:
Hurts - Wish

Hurts - Wish

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Wish”. Vizualul a fost regizat de Bryan Adams, muzicianul întorcându-i astfel favoarea lui Theo Hutchcraft de a apărea în cel mai recent clip al său, ”Brand New Day”.

Videoclip nou:
Hurts - Lights

Hurts - Lights

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Lights”. Piesa încorporează în sound influențe de funk, în stil Prince.

Videoclip nou:
Hurts - Some Kind of Heaven

Hurts - Some Kind Of Heaven

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Some Kind of Heaven”. Piesa este extrasă de pe cel de-al treilea material de studio al grupului, ”Surrender”, așteptat pe piață anul acesta.

CLOSE
CLOSE