Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României
List/Grid

Videoclipuri lansate de Halsey

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Halsey Ashley Nicolette Frangipane, pe numele ei din buletin, este născută în New Jersey, având rădăcini italiene și ungurești din partea mamei și africane din partea tatălui. Artista cântă la mai multe instrumente: violă, vioară, violoncel și chitară acustică. Prima piesă încărcată pe SoundCloud, "Ghost", a atras atenția publicului și a caselor de discuri. I se oferă mai multe propuneri de colaborare și lansează în 2015 albumul ei de debut, "Badlands". A fost premiat cu discul de platină, iar patru dintre piesele de pe album a fost lansate ca single, având un succes comercial minor. Cea mai cunoscută colaborare a ei rămâne "Closer", cu The Chainsmokers. Piesa are peste 2 miliarde de vizualizări și a ajuns în toate topurile de specialitate, inclusiv în Billboard Hot 100. De asemenea, le-a adus două premii Billboard, pentru "Top Collaboration" și "Top Dance/Electric Song", precum și o nominalizare Grammy. În 2017 a cucerit publicul cu albumul "hopeless fountain kingdom" - piese precum "Now or Never" sau "Bad at Love" au primit două, respectiv trei discuri de platină. Este al doilea material discografic care ajunge în topul US Billboard 200, de data aceasta pe prima poziție. Un an mai târziu, Halsey a lansat melodia "Without Me", care i-a adus primul number one în Billboard Hot 100 ca artist solo. A colaborat cu G-Eazy la piesa "Him & I" și cu benny blanco și Khalid la melodia "Eastside".

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Halsey pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Halsey - 929

Halsey - 929

Halsey și-a sărbătorit ziua de naștere lansând un nou videoclip, "929", ce conține o mulțime de înregistrări din arhiva personală a artistei. Clipul a fost un cadou pentru fani, prin care artiste le mulțumește pentru susținere.

Videoclip nou:
Marshmello & Halsey - Be Kind

Videoclip Marshmello Halsey Be Kind

Marshmello şi Halsey au lansat videoclipul oficial al piesei "Be Kind", care vine cu un mesaj de pozitivitate şi o prezintă o sesiune de dans a lui Halsey. Artista se metamorfozează în diferite personaje, inclusiv unul cu tentă de anime şi o puteţi vedea în acţiune în clipul din articol.

Videoclip nou:
Halsey - You should be sad

Videoclip Halsey You Should Be Sad

Halsey se transformă într-o Shania Twain pusă pe răzbunare în videoclipul piesei "You Should be Sad". Artista devine un cowboy feminin, plin de senzualitate şi energie negativă convertită în dans. Urmăreşte noul clip în articol.

Videoclip nou:
Halsey - Finally // Beautiful Stranger

Videoclip Halsey Finally Beautiful Stranger

Halsey cântă despre dragostea adolescentină pe noua piesă numită inedit "Finally // Beautiful Stranger". Acesta este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei, "Manic", care se lansează în 2020. Urmăreşte videoclipul noii piese.

Videoclip nou:
Halsey - Graveyard

Videoclip Halsey Graveyard

Halsey ne invită într-o călătorie magică într-o lume de vis în noul videoclip "Graveyard". Artista apare alături de o actriţă din serialul "Euphoria", cu care intră într-un parc de distracţii ce emană melancolie, dar şi... secrete întunecate. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
Halsey - Clementine

Videoclip Halsey Clementine

Halsey îşi sărbătoreşte ziua de naştere prin lansarea unei piese şi a unui clip, "Clementine". Artista a împlinit 25 de ani pe 29 septembrie şi ne prezintă un dans interpretativ realizat la un acvariu, pe care îl puteţi admira în clipul din articol.

Videoclip nou:
Halsey - Nightmare

Videoclip Halsey Nightmare

Halsey a lansat o nouă piesă numită "Nightmare", cu un videoclip în care ne arată cea mai senzuală latură a sa. Piesa este un veritabil imn girl power, iar clipul este unul cu distribuţie exclusiv feminină. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Videoclip nou:
BTS feat Halsey - Boy With Luv

Halsey BTS Boy With Luv

BTS, una dintre cele mai de succes trupe din lume a colaborat cu Halsey pe piesa "Boy With Luv". Track-ul a debutat împreună cu un videoclip oficial, în care artiştii K-pop dansează pe fundaluri de o cromatică bogată. Piesa combină K-pop cu rap-ul, iar Halsey este o apariţie surpriză, cu o nouă frizură. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

Videoclip nou:
YUNGBLUD, Halsey - 11 Minutes ft. Travis Barker

Videoclip YUNGBLUD Halsey Travis Barker 11 Minutes

Halsey şi YUNGBLUD au cucerit publicul cu single-ul "11 Minutes" fix de Ziua Îndrăgostiţilor. La o săptămână după lansează un videoclip pentru această piesă, iar clipul e probabil cel mai reuşit video pop pe care l-am văzut în 2019. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Halsey - Without Me

Halsey - Without Me

Halsey își exorcizează demonii prin muzică, compunând pentru a putea lăsa trecutul în urmă. ”Without Me” este o piesă extrem de personală, pe care artista o lansează împreună cu un videoclip ce ne ajută pe toți să înțelegem la ce relație abuzivă se face referire.

Videoclip nou:
Halsey - Strangers ft. Lauren Jauregui

Videoclip Halsey Lauren Jauregui Strangers

Halsey îşi pune mănuşile de box pentru un meci pe viaţă şi pe... dragoste cu Lauren Jauregui în noul videoclip "Strangers". Cu o echipă de îngeri şi demoni în spate cele două protagoniste sunt gata de duel. Puteţi viziona noul videoclip în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Halsey - Alone ft. Big Sean, Stefflon Don

Videoclip Halsey Big Sean Stefflon Don Alone

Halsey a lansat în această săptămână un videoclip extravagant pentru piesa "Alone". Melodia sosea cu câteva săptămâni în urmă ca single remixat, realizat în colaborare cu Big Sean şi Stefflon Don. Vă invităm să urmăriţi strălucitorul clip mai jos.

Videoclip nou:
Halsey - Sorry

Halsey a lansat videoclipul oficial al piesei "Sorry". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Videoclip nou:
G-Eazy & Halsey - Him & I

G-Eazy & Halsey - Him & I

Rapper-ul american G-Eazy este îndrăgostit până peste urechi de Halsey în noul videoclip ”Him & I”. Cei doi trăiesc acea ”iubire nebună”, care te face să uiți de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și să-ți concentrezi atenția doar asupra acelui sau acelei cineva special din viața ta.

Videoclip nou:
Halsey - Bad At Love

Halsey - Bad At Love

Halsey continuă promovarea albumului "Hopeless Fountain Kingdom" lansând un videoclip nou, pentru piesa ”Bad At Love”. Vizualul este desprins de povestea idilică a primului videoclip, ”Now Or Never”, Halsey renunțând la peruca albastră și la încercarea de a îmbrăca versurile în semnificații care să facă piesa mai puțin personală.

Videoclip nou:
Halsey - Eyes Closed (Stripped)

Halsey - Eyes Closed (Stripped)

Halsey a lansat un nou videoclip, ce promovează o versiune simplificată a piesei "Eyes Closed". Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistei, "Hopeless Fountain Kingdom".

Videoclip nou:
Halsey - Now Or Never

Halsey - Now Or Never

Halsey a lansat videoclipul noului single ”Now Or Never”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistei, "Hopeless Fountain Kingdom".

Videoclip nou:
Sarah Hyland feat. Boyce Avenue - Closer (cover The Chainsmokers & Halsey)

Actrița din serialul american Modern Family, Sarah Hyland, a colaborat cu trupa Boyce Avenue pentru a realiza un cover acustic al piesei „Closer”. Acesta este însoțit și de un videoclip.

Videoclip nou:
The Chainsmokers - Closer ft. Halsey

The Chainsmokers - Closer ft. Halsey

Duo-ul american The Chainsmokers a lansat videoclipul piesei "Closer", înregistrate în colaborare cu Halsey. Vizualul este regizat de Dano Cerny.

Videoclip nou:
Halsey - Castle (soundtrack "The Huntsman: Winter’s War")

Halsey - Castle (The Huntsman: Winter’s War Version)

Halsey a lansat videoclipul piesei "Castle", de pe coloana sonoră a filmului "The Huntsman: Winter’s War". Vizualul conține secvențe cu personajele principale ale peliculei: The Huntsman, Freya, Sara și Ravenna.

CLOSE
CLOSE