Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională
List/Grid

Videoclipuri lansate de Dream Theater

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Dream Theater este o trupă-simbol a metalului progresiv. Bazele formației au fost puse în 1985 de John Petrucci, John Myung și Mike Portnoy, în vreme ce încă studiau la Berklee College of Music din Massachusetts. De-a lungul anilor, line-up-ul a suferit mai multe modificări, în prezent Dream Theater avându-i în componență pe 2 dintre membrii originali (John Myung, John Petrucci), James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini. Formația este recunoscută pentru stilul tehnic și profesionist al instrumentiștilor. John Petrucci a fost plasat pe poziția a 2-a în topul The 100 Greatest Metal Guitarists realizat de Joel McIver, Jordan Rudess este considerat unul dintre cei mai buni clăpari ai tuturor timpurilor, iar John Myung a fost votat cel mai bun basist într-un sondaj realizat de Music Radar. Dream Theater are în discografie 12 albume de studio, 8 discuri live și 2 EP-uri. Cel mai bine vândut material al trupei este ”Images and Words” (1992), material ce a ocupat poziția 61 în topul Billboard 200. Albumele ”Awake” (1994) și ”Six Degrees of Inner Turbulence” (2002) au intrat, de asemenea, în clasamentul Billboard, primind aprecieri din partea criticilor. ”Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory”, lansat în 1999, s-a plasat pe locul 15 în topul Greatest Concept Album realizat de Classic Rock Magazine și pe prima poziție în topul Rolling Stone Magazine al celor mai bune discuri de metal progresiv ale tuturor timpurilor. Dream Theater a primit prima nominalizare la un premiu Grammy în 2011, pentru piesa "On the Backs of Angels". Single-ul se regăsește pe albumul ”A Dramatic Turn of Events”, primul material discografic al trupei înregistrat cu toboșarul Mike Mangini. Dream Theater a concertat pentru prima oară în România în 2002. Următorul concert al formației a avut loc 12 ani mai târziu, în iulie 2014, la Romexpo.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Dream Theater pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Dream Theater - Paralyzed

Video Dream Theater Paralyzed

Dream Theater îşi continuă lansările de clipuri cu temă SF, odată cu sosirea lui "Paralyzed". Animaţia continuă pe tema robotică începută de ultimele release-uri video ale formaţiei. Vă invităm să vizionaţi noul material în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Dream Theater - Untethered Angel

Videoclip Dream Theater Untethered Angel

Ştiţi videoclipurile acelea în care un singur muzician se filmează în split screen cântând la 4 instrumente? O abordare similară a încercat Dream Theater, cu un videoclip filmat direct în studio, dar cu cei 5 membri ai trupei înregistrând piesa "Untethered Angel". Ce a ieşit puteţi vedea în clipul din articol.

Videoclip nou:
Dream Theater - Our New World

Dream Theater a lansat videoclipul piesei „Our New World” care este extrasă de pe albumul „The Astonishing”. Noul material face introducerea într-o nouă lume, plină de euforie, pe care cei prezenți o resimt.

Videoclip nou:
Dream Theater - The Gift Of Music

Dream Theater - The Gift Of Music

Dream Theater a lansat videoclipul piesei ”The Gift Of Music”. Melodia este extrasă de pe noul album al formației, ”The Astonishing”.

CLOSE
CLOSE