Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Cuantune

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Cuantune este un proiect de nu-jazz lansat în primăvara lui 2010. Membrii Mario Cruxfader și Elisabeta sunt și compozitorii trupei. Albumul de debut “I Jazz Wanna Be With You” a venit trei ani mai târziu, pe 1 mai 2013. Respectând nota autentică a jazzului modern, Cuantune combină beaturile create de Mario Cruxfader cu vocea deosebită a vocalistei Elisabeta Campău, la care se adaugă ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Coty și de contrabasul lui Andreas Aron. Cuantune a concertat de-a lungul timpului în deschiderea unor trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas și Jamie Woon.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Cuantune pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Cuantune - Patima

Cuantune - Patima

Proiectul Nu-Jazz Cuantune lansează un nou videoclip despre o poveste de dragoste bolnavicioasă și întunecată, numit "Patima". Vezi mai jos ce au mai pus la cale Mario Cruxfader și Elizabeth.

Videoclip nou:
CUANTUNE - More than this

CUANTUNE - More than this

CUANTUNE a lansat videoclipul noului single ”More than this”. Piesa este extrasă de pe EP-ul “Reflections”, programat pentru lansare anul acesta.

Videoclip nou:
Cuantune - Separate paths

Cuantune - Separate Path

Cuantune a lansat videoclipul noului single ”Separate Paths”. Melodia este compusă de Elisabeta Campau și Mario Cruxfader, regia clipului fiind semnată de Mario Firtescu.

Videoclip nou:
Cuantune - My Way

Cuantune - My Way

Cuantune a lansat videoclipul noului single "My Way". Piesa, cu un titlu ce ne trimite la hitul lui Frank Sinatra, are un mesaj similar celui transmis de legendarul artist.

CLOSE
CLOSE