Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple
List/Grid

Videoclipuri lansate de Bryan Adams

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Bryan Adams Bryan Adams este un cântăreț, compozitor, producător, chitarist, fotograf, filantrop și activist canadian. A debutat la vârsta de 16 ani în concerte susținute în diverse cluburi din Vancover, devenind cunoscut în Canada și SUA odată cu lansarea albumului "Cuts Like a Knife", în 1983. Discul care i-a adus recunoașterea la nivel internațional a fost "Reckless", material ce a inclus hiturile "Run to You" și "Summer of '69". Piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum "Robin Hood" ("Everything I Do I Do It For You"), "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand), "Three Musketeers" (''All for Love'', împreună cu Rod Stewart şi Sting). În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

Concerte Bryan Adams în România

Bryan Adams a cântat în România în 2000 şi 2008. Ambele concerte au avut loc la București.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Bryan Adams pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Bryan Adams - Shine A Light

Bryan Adams - Shine a Light

Bryan Adams aprinde lumina în haosul vieții moderne. Videoclipul ”Shine A Light” ne aduce doza de optimism de care avem nevoie într-o lume acaparată de rutina zilnică.

Videoclip nou:
Bryan Adams - Don't Even Try

Bryan Adams a lansat un nou videoclip pentru single-ul "Don't Even Try", extras de pe albumul "Get Up", din 2015. Pentru filmarea clipului, artistul a dorit şi un invitat special, invitându-l astfel pe comediantul David Walliams.

Videoclip nou:
Bryan Adams - Brand New Day

Bryan Adams - Brand New Day

Bryan Adams a lansat videoclipul noului single ”Brand New Day”. Pulsul piesei este transmis cu multă măiestrie de către actrița Helena Bonham Carter și Theo Hutchcraft din trupa Hurts, parteneri de cuplu în clipul regizat chiar de către Adams.

CLOSE
CLOSE