Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple
List/Grid

Videoclipuri lansate de Beth Hart

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Beth Hart Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că “oprește timpul în loc”, fiind “obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață”. Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie. În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei. Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos și plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende ale muzicii blues și rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck si Slash, alături de care a concertat în întreaga lume și a lansat albume vândute în număr record.

Concerte Beth Hart în România

Beth Hart a susținut mai multe concerte în România. Ultimul ei show în țara noastră a avut loc în iunie 2016, la Sala Palatului din București.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Beth Hart pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Beth Hart - Baby Shot Me Down (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart începe anul 2019 cu un nou live incendiar, filmat pentru piesa ”Baby Shot Me Down”. Ca și în celelalte clipuri filmate la The Royal Albert Hall, Beth este magnetică, răgușeala din vocea sa având un plus de încărcătură pe această piesă.

Videoclip nou:
Beth Hart - For My Friends (Live la The Royal Albert Hall)

Beth Hart - For My Friends (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart este complet dezlănțuită în noul video filmat live la The Royal Albert Hall, ”For My Friends”. Această piesă îi permite artistei să-și demonstreze atât calitățile vocale, cât și mișcările provocatoare de dans.

Videoclip nou:
Beth Hart - Close To My Fire (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart - Close To My Fire (Live At The Royal Albert Hall)

După o serie de clipuri live în care Beth Hart a hipnotizat publicul interpretând balade încărcate de emoție, a venit momentul să și dansăm. În noul ei clip filmat live la The Royal Albert Hall, artista interpretează piesa ”Close To My Fire”, o compoziție blues-rock extrem de senzuală.

Videoclip nou:
Beth Hart - Caught Out In The Rain (Live la The Royal Albert Hall)

Beth Hart - Caught Out In The Rain (Live At The Royal Albert Hall) 2018

Beth Hart este electrizantă într-un nou video filmat live la The Royal Albert Hall din Londra. Artista americană interpretează piesa ”Caught Out In The Rain”, inclusă pe albumul ei din 2012, ”Bang Bang Boom Boom”.

Videoclip nou:
Beth Hart - Leave The Light On (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart - Leave The Light On (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart oferă publicului încă o mostră de pasiune neîmblânzită într-un video filmat live la The Royal Albert Hall. O ascultăm de această dată cântând piesa ”Leave The Light On”, o melodie cu o încărcătură emoțională deosebită, cumpusă de artistă într-o perioadă întunecată din viața ei.

Videoclip nou:
Beth Hart - As Good As It Gets (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart - As Good As It Gets (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart se dezlănțuie pe scenă așa cum doar ea știe să o facă. Artista a cărei voci ”oprește timpul în loc” cântă ”As Good As It Gets” cu o pasiune înflăcărată într-un videoclip nou, filmat live la The Royal Albert Hall din Londra.

Videoclip nou:
Beth Hart - Tell Her You Belong To Me (Live From New York)

Beth Hart - Tell Her You Belong To Me (Front and Center, Live From New York)

Beth Hart a lansat un video filmat live pentru piesa ”Tell Her You Belong To Me”. În această versiune, melodia se regăsește pe albumul ”Front and Center” (Live From New York), așteptat pe piață în luna aprilie.

Videoclip nou:
Beth & Joe - Joy

Beth & Joe - Joy

Beth Hart și Joe Bonamassa răsfață ascultătorii de blues cu un nou cover. Single-ul promovat se numește ”Joy” și este o reinterpretare a piesei cântate în original de Lucinda Williams.

Videoclip nou:
Beth & Joe - Give It Everything You Got

Beth & Joe - Give It Everything You Got

Beth Hart și Joe Bonamassa continuă să ne amintească de vremurile când muzica se năștea dintr-o pasiune pură, ce nu putea fi modelată sau îngrădită. Noul single extras de pe albumul ”Black Coffee” se numeşte "Give It Everything You Got" şi este acompaniat de un videoclip filmat în studioul de înregistrări.

Videoclip nou:
Beth Hart & Joe Bonamassa - Black Coffee

Beth Hart & Joe Bonamassa - Black Coffee (Official Music Video)

Beth Hart și Joe Bonamassa își beau cafeaua fără zahăr, dar cu blues din belșug. Noul single ”Black Coffee” este un cover după cunoscuta piesă a Ellei Fitzgerald și denumește noul lor album, așteptat pe piață la începutul anului 2018.

Videoclip nou:
Beth Hart - Love Is A Lie

Beth Hart - Love Is A Lie

Beth Hart a lansat videoclipul noului single ”Love Is A Lie”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Fire on the Floor”, lansat pe 14 octombrie.

Videoclip nou:
Beth Hart - Mama, This One's for You

Beth Hart - Mama This One's For You

Beth Hart a lansat videoclipul piesei ”Mama, This One's for You”. Vizualul conține înregistrări video cu fanii artistei și mamele lor.

CLOSE
CLOSE