Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Avicii

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Avicii Producătorul și DJ-ul suedez Avicii (Tim Bergling) a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mai mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. A cunoscut succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul „Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Pentru single-ul "Wake Me Up" din iunie 2013, Avicii a câștigat Billboard Music Awards (Top Dance/Electronic Song), iHeartRadio Music Awards (EDM Song of the Year) și MTV Europe Music Awards (Best Electronic, Best Swedish Act).

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Avicii pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Avicii - Tough Love ft. Agnes, Vargas & Lagola

Avicii - Tough Love

Al doilea single de pe albumul post-mortem Avicii care urmează să fie lansat se numește "Tough Love" și beneficiază acum de un videoclip. Piesa a fost finalizată după moartea artistului, cu ajutorul colaboratorilor săi Agnes, Vargas & Lagola. Haideți să urmărim clipul și să aflăm mai multe în articolul de mai jos.

Videoclip nou:
Avicii - Friend Of Mine ft. Vargas & Lagola

Videoclip Avicii Vargas Lagola Friend of Mine

Avicii a oferit fanilor săi un videoclip nou pentru piesa "Friend of Mine", colaborare cu Vargas şi Lagola. Este o poveste de dragoste retrospectivă, văzută prin amintirile unor persoane în vârstă, care redevin tinerii mereu gata de distracţie.

Videoclip nou:
Avicii - Lonely Together ft. Rita Ora

Videoclip Avicii Rita Ora Lonely Together

După ce am ascultat cele mai noi piese de pe EP-ul lui Avicii în ultima lună au început să apară şi videoclipurile pentru aceste single-uri. Cel mai nou clip îi reuneşte pe DJ-ul suedez şi pe Rita Ora, în vizualul piesei "Lonely Together".

Videoclip nou:
Avicii - Feeling Good

Avicii nu a putut să stea prea mult timp departe de studio, așa că acum revine în atenția fanilor cu un remix al piesei „Feeling Good”. Videoclipul a fost filmat în Suedia și poate fi urmărit mai jos.

Videoclip nou:
Avicii - Broken Arrows

Avicii - Broken Arrows

Avicii a lansat videoclipul noului single ”Broken Arrows”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Stories”, lansat în luna octombrie.

Videoclip nou:
Avicii - Pure Grinding

Avicii - Pure Grinding

Avicii a lansat videoclipul noului single ”Pure Grinding”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Stories”, programat pentru lansare în luna octombrie.

Videoclip nou:
Avicii - For A Better Day

Avicii a lansat videoclipul noului single ”For A Better Day”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Stories”, programat pentru lansare în luna octombrie.

Videoclip nou:
Avicii - Waiting For Love

Avicii - Waiting For Love

Avicii prezintă în noul videoclip ”Waiting For Love” o poveste de dragoste emoționantă, în rolurile protagoniștilor fiind actorii suedezi Ingrid Wallin și Sten Elfström. Vizualul a fost regizat de Sebastian Ringler, ce a mai colaborat cu DJ-ul și pentru clipul ”Addicted To You”.

Videoclip nou:
2Cellos - Wake Me Up (cover Avicii)

2Cellos - Wake Me Up (cover Avicii)

2Cellos, celebrul duo de violonceniști ce interpretează coveruri care te fac să uiți de versiunile originale, au lansat un cover după hitul Avicii ”Wake Me Up”. Ca de fiecare dată, interpretarea oferită de Stjepan Hauser și Luka Sulic reușește să creeze o nouă dimensiune a piesei originale. Videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Videoclip nou:
Avicii - The Nights

Avicii - The Nights

Avicii a lansat videoclipul noului single "The Nights". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a jocului video FIFA 15, lansat în septembrie.

CLOSE
CLOSE