Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"
List/Grid

Videoclipuri lansate de Akcent

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Akcent feat. Ronnie Bassroller - Everytime (Turn My Life Around)
Trupa Akcent a fost fondată în 1999 de către Adrian Sînă și Ramona Barta. Ulterior s-a transformat într-o formație de băieți, iar artistului i s-au alăturat și Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei.
În prezent, în grupul muzical a rămas doar Adrian Sînă.
Trupa a devenit cunoscută odată cu single-ul "Ți-am Promis", lansat în 2001, extras de pe albumul de debut - "În Culori", ce a fost certificat cu discul de platină în mai puțin de o luna de la lansare.
O serie de hit-uri locale lansate la scurt timp după au propulsat trupa Akcent pe piața internațională odată cu lansarea single-ului "Kylie", versiunea în limba engleză a piesei "Dragoste de închiriat". "Kylie" a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franța, în timp ce următoarele lansări, "That’s My Name", "Stay With Me" și "My Passion" i-au consolidat proiectului succesul internațional.
Videoclipurile lui Adrian Sînă au adunat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse în diferite compilații ale unor case de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.
Grație succesului unor hiturilor precum "Kamelia" (Akcent), "Liar" (Sandra N) "Sărutări Criminale" (Maxim) sau "Noi Simțim La Fel" ( Lidia Bubble feat Adrian Sînă), anul 2014 îi aduce lui Adrian Sînă trofeul pentru "Cel mai bun compozitor al anului"  în cadrul premiilor Radio România.
Anul 2018 a venit cu o schimbarea în direcția muzicală a proiectului Akcent și cu un nou EP pe care se regăsesc single-uri ca  "Stole My Heart", "My Lady" și "Deep In Your Eyes", ce au acumulat deja zeci de milioane de vizualizări.
“Rita”, cea mai recentă lansare Akcent, pregătește terenul pentru #Akcent20, începutul anului 2019 însemnând celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Akcent pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Akcent - Rita

Videoclip Akcent Rita

Akcent tocmai a lansat piesa şi videoclipul "Rita", cu un vizual superb ce duce cu gândul la vacanţă. Cu un beat de muzică de club şi influenţe orientale, acest track evocă melancolia verii care tocmai a trecut. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
Akcent - My Lady (feat. REEA)

Videoclip Akcent REEA My Lady

Akcent ne încântă cu ritmuri exotice în cel mai nou release, numit "My Lady". Piesa primeşte un videoclip plin de filtre văratice, nisip şi valuri ale mării. Îl puteţi viziona mai jos.

Videoclip nou:
Pack The Arcade feat. Akcent

Pack The Arcade și Akcent continuă seria colaborărilor și fac cunoscut publicului noul single - "Cool Guy".

Videoclip nou:
Akcent - HeadShot feat. Pack The Arcade, Kief Brown & Mr. Vik

Videoclip Akcent Headshot

2017 e anul revenirilor trupelor începutului de ani 2000, astfel că după O-Zone îi reauzim pe cei de la Akcent. Artiştii au lansat piesa "HeadShot", cu un videoclip cu party la înălţime. Melodia este o colaborare cu Pack The Arcade, Kief Brown şi Mr. Vik.

Videoclip nou:
Akcent feat. Amira - Gold

Akcent feat. Amira - Gold

Akcent a colaborat cu Amira pentru noul single ”Gold”. Melodia este compusă de Adrian Sînă împreună cu Amira.

Videoclip nou:
Akcent feat Sandra N - Amor Gitana

Akcent feat Sandra N - Amor Gitana

Akcent revine cu o nouă colaborare alături de Sandra N - "Amor Gitana". Piesă este însoţită de un videoclip fierbinte, regizat de Bogdan Păun, pe care îl puteţi urmări în articol.

Videoclip nou:
Akcent feat. Meriem - Dilemma

Akcent - Dilemma feat. Meriem

Akcent a lansat împreună cu Meriem videoclipul noului single ”Dilemma”. Piesa este compusă și produsă de Adrian Sînă și echipa de la Premium Artist, filmările clipului având loc în Hong Kong.

CLOSE
CLOSE