Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
List/Grid

Videoclipuri lansate de 2Cellos

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
2Cellos este un duet de violonceliști croați care au dat lovitura în anul 2011, aducând ceva inedit pe piața muzicală internațională: un cover la violoncel după piesa Smooth Criminal a lui Michael Jackson. După ce piesa celor doi a devenit un mare succes internațional, 2Cellos au lansat primul lor album cu același nume, conținând coveruri după piese pop sau rock din repertoriul hiturilor internaționale. A urmat un al doilea album în 2013 și un turneu internațional care a inclus și România în 2014.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu 2Cellos pe InfoMusic:

Videoclip nou:
2CELLOS - Back In Black

2CELLOS - Back In Black

2CELLOS a lansat un video filmat live pentru coverul piesei "Back In Black". Clipul a fost filmat în cadrul concertului pe care duo-ul l-a susținut în Zagreb, Croația, în fața a peste 50.000 de oameni.

Videoclip nou:
2CELLOS - Pirates Of The Caribbean

2CELLOS - Pirates Of The Caribbean

Stjepan Hauser și Luka Sulic sunt pirați în noul videoclip 2CELLOS, ”Pirates Of The Caribbean”. Coverul se regăsește pe cel mai recent album al duo-ului,”Let There Be Cello”.

Videoclip nou:
2CELLOS - Vivaldi Storm

2CELLOS - Vivaldi Storm

2CELLOS continuă promovarea noului album ”Let There Be Cello” cu un videoclip în tușe dramatice filmat pentru piesa ”Vivaldi Storm”. Vizualul este realizat de Kristijan Burlovic.

Videoclip nou:
2CELLOS - Seven Nation Army

2CELLOS - Seven Nation Army

2CELLOS a realizat un cover după hitul trupei The White Stripes, ”Seven Nation Army”. Piesa originală se regăsește pe albumul ”Elephant”, primind în 2004 premiul Grammy pentru Cea mai bună piesă rock.

Videoclip nou:
2CELLOS - Eye Of The Tiger

2CELLOS - Eye Of The Tiger

Luka Sulic și Stjepan Hauser se duelează la violoncel, dând piesei ”Eye Of The Tiger” o nouă dimensiune. 2CELLOS își adaugă astfel în portofoliu un nou cover, după hitul trupei americane Suvivor.

Videoclip nou:
2CELLOS - Perfect (Cover Ed Sheeran)

Videoclip 2Cellos Cover Ed Sheeran Perfect

2CELLOS ne propune un nou cover în 2018, după populara piesă "Perfect" a lui Ed Sheeran. Duo-ul croat interpretează plin de sensibilitate acest hit pop în videoclipul pe care îl puteţi viziona mai jos.

Videoclip nou:
2CELLOS - For The Love Of A Princess (Live at Sydney Opera House)

2CELLOS - For The Love Of A Princess

2CELLOS a lansat un video filmat live la Sydney Opera House pentru coverul piesei ”For The Love Of A Princess”, soundtrack al filmului ”Braveheart”. Single-ul se regăsește pe albumul ”Score”.

Videoclip nou:
2CELLOS - My Heart Will Go On [Live at Sydney Opera House]

2CELLOS - My Heart Will Go On [Live at Sydney Opera House]

2Cellos a lansat un video filmat live la Sydney Opera House. În clip, Stjepan Hauser și Luka Sulic oferă propria versiune pentru cunoscuta piesă interpretată de Celine Dion, ”My Heart Will Go On”.

Videoclip nou:
2CELLOS - Despacito

2CELLOS - Despacito

2CELLOS a realizat un cover după cea mai populară piesă a anului 2017 - ”Despacito”. Clipul a fost realizat de Kristijan Burlovic.

Videoclip nou:
2CELLOS - Now We Are Free (soundtrack "Gladiator")

2CELLOS - Now We Are Free - Gladiator

2CELLOS a lansat un videoclip de promovare a coverului piesei ”Now We Are Free”. Versiunea originală a melodiei este inclusă pe coloana sonoră a filmului "Gladiatorul", peliculă distinsă cu 5 premii Oscar.

Videoclip nou:
2CELLOS - Fields Of Gold (Live at Arena di Verona)

2CELLOS - Fields Of Gold [Live at Arena di Verona]

Duo-ul 2CELLOS a lansat un video filmat live pentru o reinterpretare a piesei lui Sting, ”Fields Of Gold”. Momentul a fost surprins pe cameră în cadrul concertului susținut la Arena di Verona.

Videoclip nou:
2CELLOS - Moon River

2CELLOS a realizat un nou cover, de această dată, după una dintre cele mai frumoase piese din filmul „Breakfast at Tiffany's”. După cum duo-ul ne-a obișnuit, acesta este acompaniat de imagini din orașul Dubrovnic, mai exact de la Palatul Rectorului.

Videoclip nou:
2CELLOS - Wake Me Up / We Found Love

2CELLOS - Wake Me Up/We Found Love

Duo-ul 2CELLOS a lansat un video filmat live pentru reinterpretări ale pieselor ”Wake Me Up” (Avicii) și ”We Found Love” (Rihanna cu Calvin Harris). Momentul a fost surprins pe cameră în cadrul concertului susținut la Arena di Verona.

Videoclip nou:
2CELLOS - Game of Thrones

2CELLOS a realizat un cover după piesa principală a serialului „Game of Thrones”. Aceasta este acompaniată și de un videoclip cu imagini din Dubrovnic.

Videoclip nou:
2CELLOS - The Show Must Go On

2CELLOS - The Show Must Go On

2CELLOS a realizat un cover după unul dintre hiturile trupei Queen, ”The Show Must Go On”. Piesa, acompaniată de videoclip, marchează împlinirea a 25 de ani de la moartea lui Freddie Mercury.

Videoclip nou:
2Cellos - Wake Me Up (cover Avicii)

2Cellos - Wake Me Up (cover Avicii)

2Cellos, celebrul duo de violonceniști ce interpretează coveruri care te fac să uiți de versiunile originale, au lansat un cover după hitul Avicii ”Wake Me Up”. Ca de fiecare dată, interpretarea oferită de Stjepan Hauser și Luka Sulic reușește să creeze o nouă dimensiune a piesei originale. Videoclipul poate fi urmărit mai jos.

CLOSE
CLOSE