Urmărește-ne în Social Media

ZØLTAN - Ai Ki Narabi

ZØLTAN își marchează evoluția artistică și compozițională printr-un nou single, "Ai Ki Narabi", ce vorbește despre nevoia de unitate și de întoarcere către latura umană a firii. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

De influență art-pop, acest nou single este, pe cât de profund, pe atât de catchy, iar asta datorită refrenului ce ți se întipărește în minte. ZØLTAN a compus această piesă alături de Andra Zelenak, Roxana Zăpârțan și Mishu Călian. Astfel, peisajul sonor a căpătat mai multe nuanțe. Mai mult, ritmul sacadat cu accente tribale al tobelor vine să întărească, cumva, drumul acesta către rădăcinile încă pure ale trăirilor umane.

Piesa "Ai Ki Narabi" este însoțită de un videoclip regizat de Vlad Cătană și marchează a patra colaborare dintre regizor și ZØLTAN. Tonurile închise și umbrele accentuate creează în jurul compozițiilor propuse de artist un soi de mister și de eleganță care atrag.

ZØLTAN este un proiect art pop care îmbină sonoritățile actuale cu elemente orchestrale clasice. În versurile sale, artistul clujean îmbină zgomotul vieții urbane cu liniștea sensibilității poetice.

În 2018, ZØLTAN a participat la Selecția Națională Eurovision, cu piesa "Dacă dragostea e oarbă". La finalul aceluiași an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat "Sunt aici", o declarație de intenție.

Comentarii