Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Zhao și Liviu Teodorescu - Siluete

Zhao a colaborat cu Liviu Teodorescu pentru noul single ”Siluete”. Melodia este extrasa de pe următorul album al artistului.

“Colaborarea cu Liviu s-a întâmplat fără să ne propunem să facem o piesă împreună. Deși ne cunoaștem de mai bine de 3 ani. Înainte de toate, suntem prieteni toți cei care am lucrat la piesa asta”, declară Zhao.

“Piesa este în lucru de ceva timp, din octombrie anul trecut. Mă bucur că am colaborat cu Zhao, este genul de artist căruia îi plac piesele și versurile sincere, și ne-am înțeles bine! Ne-am dorit o piesă care să ajungă direct la sufletele ascultătorilor. A fost o plăcere să compunem împreună”, declară Liviu Teodorescu.

Piesa “Siluete” este compusă de Zhao și Liviu Teodorescu și produsă de Ionuț Marius Vasilache și Paul Iorga.

“Eu și Ionuț Vasilache am început să facem muzică împreună din 2009 (printre multe altele, în 2012 am făcut cu el „Bani din cer”), iar cu Paul Iorga din 2012 („Domnișoare”, „Aprindem Noaptea” și multe altele). Acest proiect este rezultatul muncii din pasiune a unei întregi echipe. Și vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare și susținere!”, adaugă Zhao.

Regizat de Mîndru și filmat într-un spațiu urban, videoclipul accentuează acea poveste de dragoste adevărată, boemă, care rezistă oricărui obstacol.

Zhao pregatește lansarea unui album, “În căutarea fericirii”, de pe care a extras single-ul “Siluete”. Liviu a lansat anul asta hitul “Fanele”, colaborarea cu Dorian Popa și Laura Giurcanu, cu peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și a participat la “Uite cine dansează”, unde a ajuns în finală și a surprins publicul cu multe coregrafii excepționale.

Citește mai multe despre Liviu TeodorescuZhao
Videoclipuri cu Liviu TeodorescuZhao
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE