Urmărește-ne în Social Media

ZHAO - Aripi (feat. Phunk B)

ZHAO a pus în versuri frământări interioare cu care mulți dintre noi ne-am confruntat în lunile de pandemie. "Aripi", lansată în colaborare cu Phunk B, este o piesă despre căutarea fericirii și regăsirea speranței.

Probabil una dintre cele mai melancolice piese ale lui ZHAO, "Aripi" este o piesă despre noi, așa cum suntem în realitate, dincolo de ceea ce afișăm. Cu toții căutăm fericirea, dar nu vom putea ajunge la ea decât atunci când ne vom privi cu sinceritate în oglindă, acceptându-ne așa cum suntem.

Zhao, pe numele real Anghel Antonio, este solist vocal, textier şi compozitor. Artistul a intrat în atenția publicului larg în 2011, odată cu lansarea clipului "Pe Drum", o colaborare cu Praetor care a beneficiat de premieră atât în mediul online, cât și pe TV. Proiectul lor s-a dovedit a fi un succes pe internet pentru acel moment, fiind începutul pentru alte proiecte importante.

Până în toamna lui 2012, Zhao a colaborat cu Karie, Nane, KeeD și Tranda, aceste piese pregătind primul său single de proporții, "Bani din cer", realizat împreună cu Adda. Melodia a fost prezentă în toate topurile radio-urilor din România și i-a adus lui Zhao nominalizarea "Cel mai bun debut" în cadrul primei ediții On Air Music Awards.

Au urmat piese ca "Domnișoare", alături de Maximilian și Spike, "Asasin", alături de Adda și "Siluete", cu Liviu Teodorescu. În decembrie anul trecut, Zhao ne-a ridicat moralul cu piesa "Dans" feat. Micutzu.

Phunk B este un rapper originar din Constanța, a cărui cea mai cunoscută piesă este "Ghicitori". Acesta a colaborat cu Macanache pe piesa "Mă Pricep" și cu Bean pe single-ul "Noroi Și Nori". Anul trecut, Phunk B a colaborat cu Connect-R la piesa "Îmi Pare Rău".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4