Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Zhao feat. ADDA - Asasin

Zhao a colaborat cu ADDA pentru noul single ”Asasin”. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Anton Sandu.

După „Greu de iubit”, un single prezentat în vară împreună cu un videoclip neregizat, Zhao revine cu o piesă nouă, de data aceasta înregistrată în colaborare cu ADDA. Produsă de Motzu, Zhao și Paul Iorga, „Asasin” a fost finalizată recent, după o schiță care a prins contur în urmă cu aproximativ doi ani. În final, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio.

Asasin” este lansat împreună cu un videoclip regizat de Anton Sandu (SAN), filmat pe parcursul unei singure nopți, în apropierea Bucureștiului. Single-ul marchează cea de-a doua colaborare a lui Zhao cu ADDA, cei doi lucrând pentru prima oară împreună în 2012, pentru „Bani din cer”, primul single de amploare semnat de Zhao.

În curând, „Asasin” va putea fi descărcat din iTunes / Google Play sau ascultat direct pe PC sau device-uri mobile prin intermendiul aplicațiilor de streaming disponibile.

În perioada următoare, ADDA va lansa, de asemenea, un nou single. Artista a filmat un videoclip nou pentru piesa ”Lupii”. Melodia are o semnificație aparte pentru ADDA, fiind compusă în cel mai greu moment al carierei sale.

”Povestea mea continuă în curând cu ‪#‎lupii‬. Nu lăsa lupii să fure vise!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Citește mai multe despre ADDAZhao
Videoclipuri cu ADDAZhao
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE