Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Zhao feat. ADDA - Asasin

Zhao a colaborat cu ADDA pentru noul single ”Asasin”. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Anton Sandu.

După „Greu de iubit”, un single prezentat în vară împreună cu un videoclip neregizat, Zhao revine cu o piesă nouă, de data aceasta înregistrată în colaborare cu ADDA. Produsă de Motzu, Zhao și Paul Iorga, „Asasin” a fost finalizată recent, după o schiță care a prins contur în urmă cu aproximativ doi ani. În final, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio.

Asasin” este lansat împreună cu un videoclip regizat de Anton Sandu (SAN), filmat pe parcursul unei singure nopți, în apropierea Bucureștiului. Single-ul marchează cea de-a doua colaborare a lui Zhao cu ADDA, cei doi lucrând pentru prima oară împreună în 2012, pentru „Bani din cer”, primul single de amploare semnat de Zhao.

În curând, „Asasin” va putea fi descărcat din iTunes / Google Play sau ascultat direct pe PC sau device-uri mobile prin intermendiul aplicațiilor de streaming disponibile.

În perioada următoare, ADDA va lansa, de asemenea, un nou single. Artista a filmat un videoclip nou pentru piesa ”Lupii”. Melodia are o semnificație aparte pentru ADDA, fiind compusă în cel mai greu moment al carierei sale.

”Povestea mea continuă în curând cu ‪#‎lupii‬. Nu lăsa lupii să fure vise!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Citește mai multe despre ADDAZhao
Videoclipuri cu ADDAZhao
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE