Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Zhao feat. ADDA - Asasin

Zhao a colaborat cu ADDA pentru noul single ”Asasin”. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Anton Sandu.
Urmărește-ne pe

După „Greu de iubit”, un single prezentat în vară împreună cu un videoclip neregizat, Zhao revine cu o piesă nouă, de data aceasta înregistrată în colaborare cu ADDA. Produsă de Motzu, Zhao și Paul Iorga, „Asasin” a fost finalizată recent, după o schiță care a prins contur în urmă cu aproximativ doi ani. În final, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio.

Asasin” este lansat împreună cu un videoclip regizat de Anton Sandu (SAN), filmat pe parcursul unei singure nopți, în apropierea Bucureștiului. Single-ul marchează cea de-a doua colaborare a lui Zhao cu ADDA, cei doi lucrând pentru prima oară împreună în 2012, pentru „Bani din cer”, primul single de amploare semnat de Zhao.

În curând, „Asasin” va putea fi descărcat din iTunes / Google Play sau ascultat direct pe PC sau device-uri mobile prin intermendiul aplicațiilor de streaming disponibile.

În perioada următoare, ADDA va lansa, de asemenea, un nou single. Artista a filmat un videoclip nou pentru piesa ”Lupii”. Melodia are o semnificație aparte pentru ADDA, fiind compusă în cel mai greu moment al carierei sale.

”Povestea mea continuă în curând cu ‪#‎lupii‬. Nu lăsa lupii să fure vise!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Citește mai multe despre ADDAZhao
Videoclipuri cu ADDAZhao
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE