Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: ZAYN, Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

Zayn Malik și Taylor Swift au lansat videoclipul piesei ”I Don't Wanna Live Forever”. Melodia se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, continuarea peliculei ”Fifty Shades of Grey”.

Zayn Malik, fostul membru One Direction ce a reușit în martie 2016 performanța de a cuceri cu primul său album solo atât topul Billboard din SUA, cât și pe cel din UK, a înregistrat de curând o colaborare cu Taylor Swift. Piesa cântată în duet de cei doi se numește ”I Don't Wanna Live Forever” și este inclusă pe coloana sonoră a blockbuster-ului ”Fifty Shades Darker”.

Întrebat cum s-a închegat această colaborare, Zayn a dezvăluit că ideea acestui duet îi aparține și că totul s-a întâmplat foarte repede.

“Eram în orașe diferite când i-am menționat ideea acestei colaborări. Am vorbit cu ea la telefon și ea auzise deja piesa pentru că Jack (Antonoff, producătorul) i-o arătase la studio. I-a plăcut melodia, așa că a doua zi s-a dus la studio și a înregistrat-o”, a povestit Zayn Malik la ”Elvis Duran and The Morning Show”.

Piesa ”I Don't Wanna Live Forever” a fost lansată pe 9 decembrie 2016. Single-ul a urcat pe prima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare.

Pentru promovarea melodiei, a fost lansat un videoclip în ton cu filmul ”Fifty Shades Darker”. Zayn și Taylor Swift pozează în ipostaze provocatoare, tensiunea sexuală ținând privitorul în suspans. Videoclipul a fost regizat de Grant Singer, care a colaborat recent și cu The Weeknd.

Secvență din clipul ”I Don’t Wanna Live Forever” (Fifty Shades Darker)

Secvență din clipul ”I Don’t Wanna Live Forever” (Fifty Shades Darker)

Fifty Shades Darker” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017. Trailerul peliculei a strâns 114 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la publicarea pe YouTube, depășind recordul anterior de 112 milioane de vizionări stabilit de trailer-ul ”Star Wars: The Force Awakens”.

Fifty Shades Darker”  va avea premiera în cinematografe pe 7 februarie, la Hamburg. În România, filmul va febuta pe marile ecrane pe 10 februarie.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

Trupa One Direction câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Formația deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre Taylor SwiftZayn
Videoclipuri cu Taylor SwiftZayn
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE