BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: ZAYN - Still Got Time ft. PARTYNEXTDOOR

Zayn Malik, bad boy-ul formaţiei One Direction a lansat un nou videoclip pentru piesa "Still Got Time". Melodia este o colaborare cu PARTYNEXTDOOR şi prezintă o seară de dezmăţ în oraş pentru tinerii secolului 21.

Zayn e considerat membrul cool al One Direction, trupă pe care a părăsit-o cu 2 ani în urmă. A lansat apoi un album pop cu influenţe R&B şi acum îi calcă pe urme şi fostul coleg, Harry Styles. "Still Got Time" are secţiuni NSFW şi îl prezintă pe artist participând la o serie de "petreceri de apartament". Între nori de fum, hectolitri de băuturi alcoolice şi ceva substanţe, Zayn rămâne mereu serios.

Vedem fete care se sărută între ele, ţinute sumare şi selfie-uri cu iPhone-ul. Tatuaje făcute la beţie şi par ras la întâmplare sau grafitti completează peisajul. Practic noaptea ideală a tânărului între 15 şi 25 de ani e redată în acest clip definit cel mai bine de ideea de "YOLO". Zayn evocă ochii de căprioară ai lui Zac Efron, plutind prin aceste petreceri ca un spectator mai mult decât participant.

PARTYNEXTDOOR îşi aduce aportul prin câteva versuri şi vine după o colaborare recentă cu Nicki Minaj şi Major Lazer. Rapperul canadian a semnat cu casa de discuri a lui Drake şi are un sound similar cu acesta de altfel. Pentru cei care nu ştiu, Zayn avea şi o oarecare reputaţie ca artist grafitti când se afla în One Direction, de aici şi secţiunile cu spray din videoclipul nou.

Artistul a bifat şi o colaborare cu Taylor Swift la început de an pe coloana sonoră a lui "Fifty Shades Darker".

Citește mai multe despre PARTYNEXTDOORZayn
Videoclipuri cu PARTYNEXTDOORZayn
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE