Urmărește-ne în Social Media

Zayn - Satisfaction

Zayn Malik lansează un nou single intitulat "Satifaction", care primeşte un videoclip dur şi trist. Este un vizual dintr-o zonă devastată de război, peste care artistul îşi cântă durerea, acompaniat de un cor gospel. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Faptul că Zayn a lansat "Satisfaction" nu este o coincidenţă. Artistul a ţinut capul de afiş al tabloidelor în ultima săptămână, după despărţirea de Gigi Hadid. Cei doi au mai trecut printr-o despărţire în 2016. Noul single este extras de pe albumul "Icarus Fall", lansat la final de 2018. De pe acel LP am putut asculta piesele "There You Are" şi "Rainberry".

În noiembrie am putut auzi piesa "No Candle No Light", colaborare cu Nicki Minaj şi cu un mood ceva mai vesel şi axat pe EDM dansabil. "Satisfaction" e în total alt registru şi explorează teme pentru pierderea celui drag şi durerea. Fostul membru One Direction prezintă viziunea unei poveşti tragice de dragoste într-o zonă tropicală, probabil pe continentul african.

Acolo doi tineri însurăţei trec prin cea mai dură dramă posibilă: unul dintre ei îşi pierde viaţa în mod tragic, iar partenerul îl urmează. Ceremoniile mortuare sunt ample, dar cumva nu sumbre, ci oarecum şamanice şi contemplative. Ca într-un veritabil "Romeo şi Julieta" şi el îşi pierde viaţa la final, renăscând sub forma unei flori. Clipul este încărcat cu momente romantice ale celor doi şi amintiri. Începutul său face aluzii la o zonă de conflicte armate.

Zayn este cu "Icarus Falls" de abia la al doilea album în cariera solo. Este un proiect amplu, cu 27 de piese, care trec prin pop, EDM, balade şi R&B. Muzicianul se pregăteşte de un turneu prin care va promova acest nou release. Au trecut 3 ani de la albumul de debut solo "Mind of Mine", iar cântăreţul s-a maturizat şi este acum mai organizat în felul în care îşi înregistrează şi compune muzica, după cum a declarat într-un interviu recent.

Malik a părăsit One Direction în 2015 şi a semnat un contract solo cu RCA Records. A adoptat un stil mai apropiat de R&B cu primul său disc şi a cucerit topurile cu piesa "Pillowtalk".

Comentarii