Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Zayn - Pillowtalk

Zayn Malik, fost membru One Direction, a lansat primul videoclip din cariera solo - ”Pillowtalk”. În vizualul regizat de Bouha Kazmi artistul apare în ipostaze provocatoare alături de iubita sa, modelul Gigi Hadid.

Zayn Malik, controversatul fost membru One Direction, a lansat primul single din cariera solo. Melodia se numește ”Pillowtalk” și a fost compusă de artistul de muzică R&B MYKL (Make You Know Love) împreună cu Levi Lennox, un tânăr producător britanic, recunscut pentru beat-urile de pe ultimul single M.I.A, “Borders”.

Pentru promovarea noului single, Zayn a filmat un videoclip împreună cu actuala sa iubită, Gigi Hadid, deținătoare a titlului ”Modelul anului” în urma decernării premiilor ”First Annual Fashion Los Angeles Awards 2015”. Clipul ”Pillowtalk” a fost regizat de Bouha Kazmi și produs de Luti Media.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, acesta declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. În componența trupei au rămas Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson.

One Direction câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre Zayn
Videoclipuri cu Zayn
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE