Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Zayn Malik - Like I Would

Zayn Malik a lansat videoclipul noului single, „Like I Would”, extras de pe albumul solo „Mind of Mine”. Vizualul care pare desprins din filmul Tron completează sound-ul perfect pentru club. Noul material poate fi urmărit în continuare în articol.

Videoclipul a fost realizat de Director X, cel care a lucrat și cu Kanye West, Drake, Rihanna, într-un studio din Los Angeles. Zayn apare ca un personaj din filmul Tron (1982), în plină bătaie a luminilor, laserelor și a unei echipe energice de dansatori. „Like I Would” este al patrulea videoclip solo al fostului membru One Direction, după „Befour”, „iT’s YoU” și single-ul de debut, „Pillowtalk”.

Piesă dedicată clubbingului, „Like I Would”, este extrasă de pe albumul de debut al artistului, „Mind of Mine”, care a ajuns pe locuri fruntașe în topuri. Albumul a reprezentat un succes instant, dar și global pentru Zayn. Este primul artist britanic care a intrat direct pe locul 1 în Billboard Top 200 cu un album de debut. I-au urmat și topuri din Marea Britanie, Australia și face în continuare înconjurul lumii. Zayn a interpretat această piesă live în cadrul show-ului The Tonight Show Starring Jummy Fallon, în luna martie.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

În componența trupei One Direction au rămas Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson. Formația câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre Zayn
Videoclipuri cu Zayn
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE