Urmărește-ne în Social Media

ZAYN - Let Me

Zayn țintește spre topul clasamentelor cu o nouă piesă de dragoste, intitulată ”Let Me”. În versurile noului single, tânărul artist își roagă iubita să-l lase să o iubească și să aibă grijă de ea până la sfârșitul zilelor sale.

Zayn este romantic și îndrăgostit până peste urechi, cerând-o indirect de soție pe iubita sa, portretizată în clipul ”Let Me” de o domnișoară ce seamănă izbitor cu Gigi Hadid (fosta sa iubită). Tânărul artist îi mărturisește că vrea să o iubească până la sfârșitul zilelor sale și că are nevoie de permisiunea ei pentru a-i fi alături mereu. Povestea lor de iubire este dramatizată într-un clip cu scenariu de film, aceasta fiind însă doar prima parte a unei intrigi mai ample, ce va fi dezvăluită în următorul videoclip.

Piesa ”Let Me” va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului, la care Zayn lucrează deja de ceva timp. Confom unei postări de pe Instagram, albumul ar fi deja gata, în prezent lucrându-se la videoclipuri.

La sfârșitul lui 2017, Zayn a lansat împreună Taylor Swift piesa ”I Don't Wanna Live Forever”. Compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, melodia a urcat pe prima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare, devenind ulterior hit și în topul Billboard.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

Comentarii